fbpx

Back Οn Track: Πίσω στο γυμναστήριο με ένα δυναμικό πρόγραμμα γράμμωσης

Αν αποφάσισες να κάνεις ένα δυναμικό come back στο γυμναστήριο μετά από μια μεγάλη περίοδο απουσίας ή μόλις ξεκινάς τη γυμναστική με σκοπό να κάψεις λίπος ήρθες στο σωστό μέρος.

Αν αποφάσισες να κάνεις ένα δυναμικό come back στο γυμναστήριο μετά από μια μεγάλη περίοδο απουσίας ή μόλις ξεκινάς τη γυμναστική με σκοπό να κάψεις λίπος ήρθες στο σωστό μέρος. Το Back on Track είναι ένα εισαγωγικό πρόγραμμα γράμμωσης 4 ημερών που θα σε βοηθήσει να χάσεις το περιττό βάρος, ενώ ταυτόχρονα θα τονώσει στο μέγιστο το μυικό σου σύστημα.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Μυική ενεργοποίηση και κάψιμο λίπους
  • Θα εισάγεις τον εαυτό σου σε βασικές έννοιες προπόνησης για γράμμωση και για μυικό όγκο σε 2 φάσεις
  • Συμμετρικά αποτελέσματα με συνολικό χάσιμο βάρους σε όλο το σώμα
  • Μυική και αερόβια προσαρμογή για να ανέβεις γρήγορα επίπεδο

Περιγραφή προγράμματος

Ο τρόπος με τον οποίο θα το πετύχει αυτό είναι με 4 δυναμικές προπονήσεις που συνδυάζουν βάρη και αερόβιο χωρισμένες σε πάνω και κάτω μέρος του σώματος, τα λεγόμενα upper-lower splits. Γιατί upper-lower splits; Διότι είναι αποδοτικά. Διότι πας για γράμμωση. Διότι μόλις ξεκινάς.

Το Back on Track είναι για άνδρες και γυναίκες με μικρή ως καθόλου εμπειρία στο γυμναστήριο και σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να οδηγεί με σταθερά και σίγουρα βήματα τον ασκούμενο στην κατάκτηση των στόχων του. Ως εκ τούτου, οι ασκήσεις που περιλαμβάνει εκτελούνται κυρίως σε μηχανήματα και αντικαθιστώνται βαθμιαία με ορισμένες βασικές ασκήσεις ελευθέρων βαρών.

Σκοπός μας είναι το κάψιμο λίπους και η μυική τόνωση. Συνεπώς τα βάρη παίρνουν τον ρόλο του ενεργοποιητή του νευρικού συστήματος ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία μυικού συντονισμού. Αυτό που θα απογειώσει τον μεταβολισμό όμως είναι το αερόβιο, το οποίο τις τελευταίες 4 εβδομάδες του προγράμματος θα γίνει αρκετά απαιτητικό.

Σε αυτό το πρόγραμμα γράμμωσης 4 ημερών η μετάβαση θα είναι σταδιακή με έναν ολόκληρο μήνα προσαρμογής με ασκήσεις και αερόβιο σε μέτρια επίπεδα γράμμωσης. Έπειτα μειώνουμε τις ασκήσεις, κρατώντας τον συνολικό αριθμό σετ στο ίδιο επίπεδο και χωρίζουμε την προπόνηση σε 2 δυναμικές συνεδρίες με μικρά διαστήματα διαλειμμάτων.

Ιδανικά, μπορείς να εκτελέσεις το πρόγραμμα σε 2+2 μέρες με μια ενδιάμεση για ξεκούραση π.χ. Δευτέρα & Τρίτη και μετά Πέμπτη & Παρασκευή.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 8 εβδομάδων
  • 4 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε πακέτο!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.