fbpx

Band Strength: Πρόγραμμα γυμναστικής με λάστιχα αντίστασης για το σπίτι

Ένα πολύ εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής με λάστιχα αντίστασης 5 ημερών που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες αυτού του εξοπλισμού για μυικότητα

Ένα πολύ εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής με λάστιχα αντίστασης 5 ημερών που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες αυτού του εξοπλισμού. Ιδανικό πρόγραμμα μυικότητας για το σπίτι ή για μέρη όπου δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε γυμναστήριο.

Πρόγραμμα γυμναστικής με λάστιχα αντίστασης
Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Μια ολοκληρωμένη εκγύμναση μυικότητας και ενδυνάμωσης
  • Εξαιρετικά οφέλη σε μυικό συντονισμό και ευλυγισία
  • Σε ένα πρόγραμμα με πρωτότυπη δομή που θα αγαπήσεις
  • Ιδέες και νέες ασκήσεις με λάστιχα για να μη βαρεθείς εύκολα

Περιγραφή προγράμματος

Τι γίνεται όταν ο μόνος εξοπλισμός που έχουμε είναι ένα σετ με λάστιχα αντίστασης; Πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις. Στην πραγματικότητα, τα λάστιχα γυμναστικής με εναλλασσόμενες αντιστάσεις μπορούν με άνεση (και εφευρετικότητα) όχι μόνο να αντικαταστήσουν ισάξια όλες τις ασκήσεις με ελεύθερα βάρη, αλλά και να προσθέσουν στο πρόγραμμά μας μια ολόκληρη σειρά από ασκήσεις ειδάλλως μη εφικτές.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής με λάστιχα αντίστασης εκμεταλλεύεται στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που μπορεί να μας προσφέρει αυτός ο ταπεινός εξοπλισμός σε μια ολοκληρωμένη 5ήμερη ρουτίνα που έχει ως στόχο την μυικότητα. Η φορητή φύση του εξοπλισμού μαζί με την εξαιρετική προσαρμοστικότητα σε αντιστάσεις καθιστά αυτού του είδους την προπόνηση την απόλυτη εναλλακτική τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που θέλουν να γυμνάζονται από το σπίτι ή στα ταξίδια τους.

Το πρόγραμμα έχει κατασκευαστεί με μια αρκετά πρωτότυπη δομή ώστε να καταστήσει την εκγύμναση με λάστιχα όχι μόνο αποτελεσματική αλλά και ενδιαφέρουσα χωρίς να χρειάζεται να εκτελείς τις ίδιες ασκήσεις κάθε φορά. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει πάνω από 20 διαφορετικές ασκήσεις με αντιστάσεις χωρισμένες σε 5 upper/lower/push/pull/legs splits.
Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε 2 προπονήσεις για τα πόδια και 3 για το άνω μέρος του σώματος μέσα στην εβδομάδα χωρίς η μία προπόνηση να παρεμβάλει στην απόδοση της επόμενης.

Ο προπονητικός όγκος είναι σχετικά πυκνός, χωρίς όμως να φτάνει το σώμα στα όρια του. Αντιθέτως, η μυική τόνωση και λειτουργικότητα βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση καθιστώντας γρήγορη ανάρρωση που απαιτούν προγράμματα τέτοιας συχνότητας.

Λόγω της εξαιρετικά ευέλικτης μορφής του προγράμματος μπορείς άνετα να το εκτελέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με μια εβδομάδα αποφόρτισης σε κάθε περίοδο των 8 εβδομάδων.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 8 εβδομάδων
  • 5 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε πακέτο!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.