fbpx

Beach Body Ready: Εντατικό πρόγραμμα γράμμωσης 4 ημερών

Εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής 4 εβδομάδων για όσους αναζητούν τόνωση και γράμμωση με συμμετρικά αποτελέσματα σε χρόνο ρεκόρ για την παραλία.

Tα σώματα για την παραλία φτιάχνονται το χειμώνα. Αν είσαι όμως της τελευταίας στιγμής, σου έχουμε ένα υπερ-εντατικό πρόγραμμα γράμμωσης για το καλοκαίρι για τόνωση και κάψιμο λίπους με συμμετρικά αποτελέσματα σε όλο το σώμα. Όλα αυτά με 2 διπλές upper-lower body προπονήσεις την εβδομάδα.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Κατακόρυφη αύξηση του μεταβολισμού από την πρώτη κιόλας εβδομάδα
  • 4 δυναμικές προπονήσεις για γράμμωση και τόνωση όλου του μυικού συστήματος
  • Απλές ασκήσεις με συνδυασμό οργάνων γυμναστηρίου και ελεύθερων βαρών
  • Δυνατότητα επέκτασης του προγράμματος για να συνεχίζεις να χάνεις κιλά

Περιγραφή προγράμματος

Τα upper/lower body splits έχουν αποκτήσει την παλιά τους αίγλη και σε αυτό το ειδικό πρόγραμμα γράμμωσης για το καλοκαίρι θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις γιατί είναι τόσο αποδοτικά. Αν μπορείς λοιπόν να διαθέσεις 4 ημέρες για γυμναστική και αναζητάς συμμετρία, τόνωση μυικότητας και κάψιμο λίπους σε χρόνο ρεκόρ για την παραλία, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, με την φιλοσοφία ενός αντίστροφα προοδευτικού circuit, όπου κάθε εβδομάδα οι χρόνοι διαλειμμάτων μεταξύ των σετ μειώνονται κατά 15 δευτερόλεπτα. Γι’ αυτό, αν σου φανεί πολύ εύκολο την πρώτη εβδομάδα, μην ανησυχείς καθώς μέχρι την τελευταία θα έχεις σίγουρα αλλάξει γνώμη.

Η επιλογή του φορτίου θα πρέπει να γίνει με βάση τα επίπεδα δύναμης του καθενός ώστε να μπορεί να εκτελεστεί το εύρος των επαναλήψεων που δίνονται δίχως να φτάνει σε καμία περίπτωση στην απόλυτη εξάντληση. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να επιλέξεις μέτρια βάρη ώστε να βγάζεις όλες τις επαναλήψεις με άνεση.

Ιδανικά, μπορείς να εκτελέσεις το πρόγραμμα σε 2+2 μέρες με μια ενδιάμεση για ξεκούραση π.χ. Δευτέρα & Τρίτη και μετά Πέμπτη & Παρασκευή.

Η τελευταία εβδομάδα του προγράμματος μπορεί να επαναληφθεί για όσες ακόμα εβδομάδες θες ώστε να φτάσεις στην ιδανική φυσική κατάσταση που επιθυμείς. Το μόνο που θα χρειαστεί να βελτιώσεις μετά το πέρας της 4ης εβδομάδας είναι την ταχύτητα στο διάδρομο.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 4 εβδομάδων
  • 4 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε μαζί!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.