fbpx

Body Base: Βασικό πρόγραμμα όγκου 3 ημερών

Κάνε τα πρώτα βήματά σου στη γυμναστική με αυτό το full body πρόγραμμα όγκου 3 ημερών διάρκειας 8 εβδομάδων. Σχεδιασμένο ειδικά για αρχάριους, βάζει τα πρώτα θεμέλια για σωστή εκτέλεση ασκήσεων.

Κάνε τα πρώτα βήματά σου στη γυμναστική με αυτό το εισαγωγικό full body πρόγραμμα όγκου 3 ημερών. Το Body Base είναι σχεδιασμένο για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να μάθουν να εκτελούν σωστά ασκήσεις γυμναστηρίου ώστε να βάλουν τα πρώτα θεμέλια για ένα δυνατό σώμα.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Θα ενεργοποιήσεις το μυικό σου σύστημα
  • Θα μπεις οργανωμένα στο κόσμο της σωματικής διάπλασης
  • Με απλές και βασικές ασκήσεις χωρισμένες σε 2 φάσεις προσαρμογής
  • Ώστε να αποκτήσεις την εμπειρία που χρειάζεται για να ανέβεις επίπεδο

Περιγραφή προγράμματος

Τα οφέλη των full body προπονήσεων είναι πολλαπλά και ειδικά σε αρχάριους ασκούμενους. Ενεργοποιούν όλους τους μυς του σώματος σε μια συνεδρία, αυξάνουν κατακόρυφα τον μεταβολισμό και συντελούν στην συνολική ανασύσταση της αναλογίας μυών-λίπους του σώματος.  

Μέσα σε αυτές τις 8 εβδομάδες θα σε συστήσουμε σε μια σειρά βασικών ασκήσεων, τις πρώτες 4 με όργανα που μπορείς να βρεις σε ένα κοινό γυμναστήριο και στη συνέχεια με την προσθήκη ελευθέρων βαρών. Η εισαγωγική αυτή περίοδος θα βάλει τις σωστές βάσεις στη σωματική σου διάπλαση και θα σου δώσει κίνητρο να ανέβεις επίπεδο ώστε να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Αν λοιπόν μπορείς να διαθέσεις 3 ημέρες την εβδομάδα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα όγκου 3 ημερών σου παρέχει όλο το υλικό που θες έτσι ώστε να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο, με 3 συνεδρίες που καλύπτουν όλους τους μυς του σώματος κάθε φορά.

Το πρόγραμμα έχει κατασκευαστεί με την αρχή της προοδευτικότητας που σημαίνει ότι σε κάθε εβδομάδα θα στοχεύεις σε μια μικρή αύξηση του φορτίου κάθε άσκησης, στα όρια των δυνατοτήτων σου. Είναι πολύ σημαντικό να κουράζεις όσο ανθρωπίνως δυνατό γίνεται τον μυ σε κάθε σετ ώστε να επιφέρεις την μεγαλύτερη δυνατή μυική διέγερση. Γι’ αυτό όποτε νιώσεις λίγο «άνετα» με το εύρος των επαναλήψεων που δίνονται θα πρέπει την επόμενη φορά να αυξήσεις το βάρος.

Όπως επιτάσσεται από την δομή των προπονήσεων που στοχεύουν όλο το σώμα, το πρόγραμμα θα πρέπει να εκτελείται σε μη διαδοχικές μέρες αφήνοντας μια ενδιάμεση μέρα ξεκούρασης και αναπλήρωσης, ιδανικότερα Δευτέρες, Τετάρτες και Παρασκευές.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 8 εβδομάδων
  • 3 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€

Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε πακέτο!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.