fbpx

Body Tone: Πρόγραμμα 3 full body προπονήσεων για γράμμωση

Αν θες να χάσεις βάρος γρήγορα και απλά, αλλά δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο γυμναστήριο, αυτό το πρόγραμμα θα σε βάλει στο κλίμα της καύσης λίπους σταδιακά και χωρίς να το έχεις καταλάβει ο μεταβολισμός σου θα τρέχει με χίλια!

Αν θες να χάσεις βάρος γρήγορα και απλά, αλλά δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο γυμναστήριο το Body Tone θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ακριβώς αυτό. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα full body για γράμμωση που σε βάζει στο κλίμα της καύσης λίπους σταδιακά και χωρίς να το έχεις καταλάβει ο μεταβολισμός σου θα τρέχει με χίλια!

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Θα μειώσεις το σωματικό σου λίπος με μια έξυπνη μέθοδο 2 φάσεων
  • Θα τονώσεις όλο το μυικό σου σύστημα
  • Θα αυξήσεις την αντοχή σου
  • Με απλές ασκήσεις γυμναστηρίου

Περιγραφή προγράμματος

Το Body Tone σχεδιάστηκε για άνδρες και γυναίκες με μικρή εμπειρία στην προπόνηση με βάρη και συνεπώς η επιλογή ασκήσεων καλύπτει ως επι το πλείστον βασικά μηχανήματα που διαθέτουν όλα τα γυμναστήρια. Αυτό στην αρχή φυσικά, γιατί καθώς περνάνε οι εβδομάδες και πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς, θα βρούμε ότι αρκετά μηχανήματα έχουν αντικατασταθεί με βαράκια.

Όμως αυτό δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί, καθώς εδώ δεν πάμε για όγκο, άρα τα κιλά είναι δευτερεύουσας σημασίας. Αυτό που θα πρέπει να σε «ανησυχεί» είναι ο ρυθμός της προπόνησης, ο οποίος τις τελευταίες 4 εβδομάδες θα φτάσει σχεδόν σε επίπεδα κυκλικής. Άλλωστε δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματικό πρόγραμμα full body για γράμμωση – και δη 3 ημερών – χωρίς μια νότα βαναυσότητας.

Η μετάβαση όμως θα είναι σταδιακή, με τις πρώτες 4 εβδομάδες να κυλάνε σε νορμαλ ρυθμούς, μέτρια ως υψηλά σετ και σταθερό αερόβιο. Μετά τον πρώτο μήνα  προσαρμογής μειώνουμε τις ασκήσεις στο απόλυτο μίνιμουμ, κρατώντας όμως τον συνολικό αριθμό σετ το ίδιο επίπεδο και χωρίζουμε την προπόνηση σε 2 συνεδρίες semi-circuit προοδευτικής έντασης.

Η επιλογή του φορτίου θα πρέπει να γίνει με βάση τα επίπεδα δύναμης του καθενός ώστε να μπορεί να εκτελεστεί το εύρος των επαναλήψεων που δίνονται δίχως να φτάνει σε καμία περίπτωση στην απόλυτη εξάντληση. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να επιλέξεις μέτρια βάρη ώστε να βγάζεις όλες τις επαναλήψεις με ευκολία αλλά και εκρηκτικότητα.

Φυσικά, όπως επιτάσσεται από την δομή των προπονήσεων που στοχεύουν όλο το σώμα, το πρόγραμμα θα πρέπει να εκτελείται σε μη διαδοχικές μέρες αφήνοντας μια ενδιάμεση μέρα ξεκούρασης και αναπλήρωσης.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 8 εβδομάδων
  • 3 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro = το απόλυτο πακέτο

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.