fbpx

Drop the Bass: Τέλος στην στασιμότητα με split supersets 5 ημερών

Το απόλυτο split 5 ημερών για σένα που θες να προκαλέσεις τον εαυτό σου αλλά και τους μυς σου σε νέα επίπεδα ανάπτυξης σε ένα πρόγραμμα 5 εξειδικευμένων ημερών με στοχευμένα dropsets.

Το απόλυτο split 5 ημερών για σένα που θες να προκαλέσεις τον εαυτό σου αλλά και τους μυς σου σε νέα επίπεδα ανάπτυξης. Σε αυτό το πρόγραμμα 5 εξειδικευμένων ημερών εφαρμόζουμε την τεχνική των dropsets για να επιφέρουμε έξτρα στρες και διέγερση στις μυικές ίνες με στοχευμένες ασκήσεις.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Ειδικές τεχνικές υπετροφίας, δοκιμασμένες για μέγιστη μυική ανάπτυξη
  • Εκρηκτική βελτίωση της συνολικής δύναμης και των κιλών που σηκώνεις
  • Ένα πρόγραμμα ειδικό για να ξεπεράσεις τη στασιμότητα

Περιγραφή προγράμματος

Πάμε old-school με αυτό το πρόγραμμα εφαρμόζοντας μια πολύ δημοφιλή τεχνική υπερτροφίας, τα dropsets – αλλιώς γνωστά και ως strip sets – κατά την οποία ο ασκούμενος μόλις επιτύχει το μέγιστο δυνατό σε επαναλήψεις σε ένα σετ, αμέσως αφαιρεί κιλά και επανεκτελεί χωρίς καμία παύση όσες πιο πολλές επαναλήψεις μπορεί. Αυτό επαναλαμβάνεται μέχρι να έχουν αφαιρεθεί όλα τα κιλά ή μέχρι απόλυτης μυικής εξάντλησης.

Λόγω της πυκνής δομής του προγράμματος δεν θα ήταν ούτε εφικτό, ούτε αποτελεσματικό να βασίζαμε όλες τις ασκήσεις μιας προπονητικής συνεδρίας σε αυτή την τεχνική. Έτσι επιλέξαμε μια κύρια πολυαρθρική άσκηση στην αρχή κάθε προπονητικής ημέρας για την εφαρμογή της εν λόγω τεχνικής.

Κάθε μέρα λοιπόν ξεκινάει με μια δυνατή άσκηση, κατά την οποία «χτίζουμε» με πυραμίδα τα κιλά μας σε 3 σετ και τελειώνουμε με ένα έξτρα δυναμικό dropset, απογυμνώνοντας σταδιακά την μπάρα από τα κιλά της, εκτελώντας όσες επαναλήψεις μπορούμε μέχρι… τελικής πτώσης.

Όλες οι υπόλοιπες ασκήσεις εκτελούνται στο στάνταρ εύρος της υπερτροφίας και η συνεδρία ολοκληρώνει με μια άσκηση για κοιλιακούς (εκτός της ημέρας των χεριών).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα με dropsets έχει σχεδιαστεί ως ένα κλασικό 5ήμερο split για απόλυτο focus στις πιο κύριες μυικές ομάδες και είναι βασισμένο πάνω στην αρχή της προοδευτικότητας, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί σε μικρές αυξήσεις σε κιλά με το πέρασμα των εβδομάδων. Συνιστάται μόνο για άνδρες που έχουν μια σχετικά καλή εμπειρία με βασικές ασκήσεις.

Ιδανικά θα χρειαστείς μια ημέρα μέσα στην εβδομάδα για ξεκούραση και αναπλήρωση. Ενδεικτικά θα σου προτείναμε να είναι η ημέρα μετά την πλάτη για να μπορέσεις να βγάλεις το πρόγραμμα των ποδιών που ακολουθεί την επόμενη.

Το πρόγραμμα μπορεί να συνεχιστεί για ακόμα 2 εβδομάδες μόνο. Μετά το πέρας του συνιστάμε 1-2 εβδομάδες deloading με ένα ελαφρύ πρόγραμμα βαρών.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 6 εβδομάδων
  • 5 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε πακέτο!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.