fbpx

Fast Track Cut: Πρόγραμμα 3 ημερών για γρήγορο κάψιμο λίπους

Πυροδότησε τον μεταβολισμό σου με ένα πρόγραμμα 4 εντατικών εβδομάδων όπου ο χρόνος μεταξύ των σετ μειώνεται σταδιακά σε επίπεδα κυκλικής προπόνησης για να διώξεις το λίπος γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πυροδότησε τον μεταβολισμό σου με ένα πρόγραμμα 4 εντατικών εβδομάδων για κάψιμο λίπους όπου ο χρόνος μεταξύ των σετ μειώνεται σταδιακά σε επίπεδα κυκλικής προπόνησης για να διώξεις το λίπος γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Θα αυξήσεις το μεταβολισμό σου και θα κάψεις λίπος
  • Με έξυπνη μέθοδο μείωσης του χρόνου διαλειμμάτων
  • Με βασικές ασκήσεις γυμναστηρίου ειδικά σχεδιασμένες για αρχάριους
  • Θα αυξήσεις το μυικό συντονισμό σου και το συνολικό μυικό τόνο
  • Θα λάβεις τις πρώτες βάσεις ως προς το πως μπορείς να χάνεις βάρος εύκολα και μεθοδικά

Περιγραφή προγράμματος

Τρεις μέρες την εβδομάδα είναι το απόλυτο μίνιμουμ για να πετύχουμε τους στόχους μας στο γυμναστήριο και το πρόγραμμα αυτό τις εκμεταλλεύεται στο έπακρο ώστε να προσφέρει μια full body προπόνηση για κάψιμο λίπους. Το κλειδί σε αυτή την προπόνηση είναι ο χρόνος μεταξύ των σετ, ο οποίος σταδιακά μειώνεται σε επίπεδα κυκλικής ώστε να προσφέρει μέγιστη αύξηση του μεταβολισμού.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με μικρή εμπειρία στην προπόνηση με βάρη και η επιλογή ασκήσεων καλύπτει τον βασικό εξοπλισμό ενός γυμναστηρίου. Επιπλέον, όπως επιτάσσεται από την δομή των προπονήσεων που στοχεύουν όλο το σώμα, το πρόγραμμα θα πρέπει να εκτελείται σε μη διαδοχικές μέρες αφήνοντας μια ενδιάμεση μέρα ξεκούρασης και αναπλήρωσης.

Η επιλογή του φορτίου θα πρέπει να γίνει με βάση τα επίπεδα δύναμης του καθενός ώστε να μπορεί να εκτελεστεί το εύρος των επαναλήψεων που δίνονται δίχως να φτάνει σε καμία περίπτωση στην απόλυτη εξάντληση. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να επιλέξεις μέτρια βάρη ώστε να βγάζεις όλες τις επαναλήψεις με άνεση.

Δεν πρόκειται για προπόνηση αύξησης δύναμης ή μυικότητας, γι’ αυτό τα κιλά δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο όσο ο χρόνος αποκατάστασης μεταξύ των σετ τα οποία μειώνονται κατά 15 δευτερόλεπτα κάθε εβδομάδα. Φυσικά, προπόνηση για κάψιμο λίπους χωρίς αερόβια θα ήταν ημιτελής, οπότε δώσε μεγάλη βάση στους χρόνους και τα χλμ που υποδεικνύονται.

Η τελευταία εβδομάδα του προγράμματος μπορεί να επαναληφθεί για όσες ακόμα εβδομάδες θες ώστε να φτάσεις στην ιδανική φυσική κατάσταση που επιθυμείς. Το μόνο που θα χρειαστεί να βελτιώσεις μετά το πέρας της 4ης εβδομάδας είναι την ταχύτητα στο διάδρομο.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 4 εβδομάδων
  • 3 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες ασκήσεων και αερόβιου βήμα προς βήμα
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε πακέτο!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.