fbpx

Focus Circuit: Split κυκλική 5 ημερών για extreme γράμμωση

Πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης για ταχύτατο κάψιμο λίπους και extreme μυικό διαχωρισμό με 5 ξεχωριστά split circuits που προσφέρουν αύξηση του μεταβολισμού και ταυτόχρονη μυική τόνωση.

Πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης για ταχύτατο κάψιμο λίπους και extreme μυικό διαχωρισμό με 5 ξεχωριστά split circuits που προσφέρουν αύξηση του μεταβολισμού και ταυτόχρονη μυική τόνωση.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Μέγιστα αποτελέσματα γράμμωσης
  • Κατακόρυφη αύξηση του μεταβολισμού
  • Για κάψιμο λίπους ακόμα και όταν ξεκουράζεσαι

Περιγραφή προγράμματος

Ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης μας προσφέρει ανεβασμένους καρδιακούς παλμούς καθ όλη την συνεδρία προπόνησης και έξτρα κάψιμο θερμίδων σε συνεργία με την αερόβια. Επιπλέον, οι συγκεκριμένες προπονήσεις είναι πιο «οικονομικές» σαν είδος γυμναστικής καθώς μας επιτρέπουν να πετύχουμε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Φυσικά, τα κιλά που σηκώνουμε σε τέτοιου είδους προπονήσεις ούτε κατά διάνοια δεν πιάνουν τα επίπεδα μιας προπόνησης για μυικότητα, ωστόσο οι ασκήσεις που δίνονται είναι αρκετές για συντήρηση και προσαρμόσιμες στου καθενός τις δυνάμεις.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει 5 δυναμικά circuit για ταχύτατη γράμμωση και κάψιμο λίπους χωρισμένα σε 5 split προπονήσεις για 5 κύρια σημεία του σώματος. Είναι σχεδιασμένο για άτομα με σχετική εμπειρία στο γυμναστήριο και αποτελείται κυρίως από ασκήσεις ελευθέρων βαρών και σωματικού βάρους. Αυτό γιατί η ευελιξία που προσφέρουν τα βάρη όσον αφορά τις κινήσεις στο γυμναστήριο σε συνδυασμό με μια πιο ολιστική προσέγγιση στην εκγύμναση κάνει τα ελεύθερα βάρη πρώτη επιλογή μας όταν καταρτίζουμε ένα πρόγραμμα που απαιτεί σβελτάδα και εκρηκτικότητα.

Η επιλογή ασκήσεων κάνει αυτό το πρόγραμμα περισσότερο ανδρική υπόθεση, όμως δεν αποκλείει γυναίκες που έχουν καλή εμπειρία στα ελεύθερα βάρη και σε ασκήσεις σωματικού βάρους.

Όλες οι προπονήσεις έχουν την ίδια δομή με 5 ασκήσεις back-to-back και τελείωμα με αερόβια. Ξεκούραση για 1 λεπτό το πολύ και επανάληψη για 3 ακόμα κύκλους. Να τονίσουμε ότι δεν χρειάζεται να πας σε πολύ υψηλούς ρυθμούς το διάδρομο, καθώς η προπόνηση με τα βάρη που θα κάνεις είναι ήδη απαιτητική. Αν νομίζεις όμως ότι 4 κύκλοι είναι λίγοι, δοκίμασε έναν ακόμα την 3η ή την 4η εβδομάδα.

Η τελευταία εβδομάδα του προγράμματος μπορεί να επαναληφθεί για όσες ακόμα εβδομάδες θέλεις ώστε να φτάσεις στην ιδανική σου φυσική κατάσταση. Το μόνο που θα χρειαστεί να βελτιώσεις μετά το πέρας της 4ης εβδομάδας είναι την ταχύτητα στο διάδρομο.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 4 εβδομάδων
  • 5 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε μαζί!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.