fbpx

Gym Rat Sessions: Το απόλυτο bro split 6 ημερών για μυικό όγκο

Aν σου αρέσει να τα δίνεις όλα σε μια μυική ομάδα και δεν θες να χάνεις ούτε μια μέρα γυμναστικής δοκίμασε αυτό το bro split πρόγραμμα 6 ημερών για μυικό όγκο που διαθέτει ακριβώς όση ένταση χρειάζεται για να χτίσεις μυς χωρίς να νιώθεις διαλυμένος την επόμενη μέρα.

Aν σου αρέσει να τα δίνεις όλα σε μια μυική ομάδα και δεν θες να χάνεις ούτε μια μέρα γυμναστικής δοκίμασε αυτό το bro split πρόγραμμα 6 ημερών για μυικό όγκο που διαθέτει ακριβώς όση ένταση χρειάζεται για να χτίσεις μυς χωρίς να νιώθεις διαλυμένος την επόμενη μέρα.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Θα καλύψεις όλες τις μυικές ομάδες με μια ευρεία γκάμα ασκήσεων
  • Θα προκαλέσεις μέγιστη μυική διέγερση σε όλες τις μυικές ομάδες
  • Θα αναπτύξεις συμμετρικά και μεθοδικά όλο το μυικό σου σύστημα
  • Χωρίς να καταπονέσεις το ΚΝΣ

Περιγραφή προγράμματος

Γουστάρεις να χτυπιέσαι κάθε μέρα στα βάρη; Μαζί σου. Σε πιάνουν οι τύψεις αν χάσεις μια μέρα γυμναστικής; Σε νιώθουμε. Θες ένα πρόγραμμα που να καλύπτει τα πάντα χωρίς όμως να νιώθεις διαλυμένος την επόμενη μέρα; Το έχουμε.

Το Ensomati έγινε για σένα το πειραματόζωο και έπειτα από ατελείωτα trial and error σου ετοίμασε ένα πρόγραμμα 6 ημερών για μυικό όγκο με όση ακριβώς ένταση χρειάζεσαι για να νιώσεις ότι έκανες κάτι, χωρίς όμως να πλακώνεσαι στις αναλγητικές κρέμες την επόμενη. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από πόσα είσαι διατεθειμένος να σηκώσεις. Τα οποία κιλά σε αυτό το πρόγραμμα δεν θα πρέπει να ξεπερνάνε να όρια της απόλυτης εξάντλησης – αν θες να δεις κάποια μυικά κέρδη πάντα.

Και αυτό, γιατί σε προπονήσεις μυικού όγκου είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε από υπερβολικό ζήλο και να αρχίζουμε να φορτώνουμε την μπάρα, ενώ αυτό που θα έπρεπε πραγματικά να φορτώναμε είναι το πιάτο του γεύματός μας φουλ στην πρωτεΐνη. Πάμε λοιπόν με νορμάλ κιλά σε αυτό το πρόγραμμα (65%-80% 1RM το πολύ) δεδομένων των επαναλήψεων για να προκαλέσουμε τόση μυική διέγερση όσο χρειάζεται ώστε να μπορέσει ο οργανισμός μας να αναδομήσει με τα γεύματά μας (και με επαρκή ξεκούραση/ύπνο) μέχρι την επόμενη.

Άλλωστε, έχουμε αρκετές ημέρες στο ενδιάμεσο μέχρι να πιάσουμε την ίδια μυική ομάδα, όποτε ακόμα και να ξεφύγουμε λίγο, θα μας «την χαρίσει» το πρόγραμμα για λίγο, καθώς κάθε μέρα χτυπάμε στο φουλ μια μόνο ομάδα με 4 δυνατές πυραμίδες συν 2 συμπληρωματικές (και προαιρετικές) ασκήσεις. Σύνολο 20 σετ σε κάθε συνεδρία δηλαδή, από τα οποία μόνο τα 16 θα σε κουράσουν πραγματικά.

Από ότι καταλαβαίνεις, πρόκειται για ένα απλό και ευθύ πρόγραμμα γυμναστικής, με βαριές πολυαρθρικές ασκήσεις, στο οποίο όμως για να εκμεταλλευτείς όλα του τα οφέλη θα πρέπει να τηρήσεις ευλαβικά τα σετ και τις επαναλήψεις που δίνονται.

Ξεκούραση, αναπλήρωση, επανάληψη.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 6 εβδομάδων
  • 6 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

30% γυμναστική + 70% διατροφή = 100% αποτελέσματα

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.