fbpx

Home Supershred: Κομμάτια στο σπίτι! Πρόγραμμα ασκήσεων για κάψιμο λίπους 4 ημερών

Ποιος είπε ότι μόνο στο γυμναστήριο καίμε λίπος; Με αυτό το έντονο πρόγραμμα ασκήσεων για κάψιμο λίπους από το σπίτι ετοιμάσου να βάλεις φωτιά στο μεταβολισμό σου και να γίνεις κομμάτια σε 8 εβδομάδες!

Ποιος είπε ότι μόνο στο γυμναστήριο καίμε λίπος; Με αυτό το έντονο πρόγραμμα ασκήσεων για κάψιμο λίπους από το σπίτι θα δεις πως ό,τι χρειάζεσαι το έχεις ήδη στο χώρο σου. Ετοιμάσου λοιπόν να βάλεις φωτιά στο μεταβολισμό σου, να γραμμώσεις και φυσικά να γίνεις μούσκεμα στον ιδρώτα σε 4 πολύ απαιτητικές αλλά αποτελεσματικότατες συνεδρίες.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

 • Απίστευτη γράμμωση χωρίς την απαίτηση μακρόχρονης αερόβιας
 • Διπλή upper/lower προπόνηση για συμμετρικά αποτελέσματα
 • Ολική αναδόμηση σώματος με ταυτόχρονη λιποδιάλυση και υπερτροφία
 • Γυμνάζεσαι αποτελεσματικά από την άνεση του σπιτιού σου

Περιγραφή προγράμματος

Το Home Supershred έχει σαν προϋπόθεση 2 βασικά κομμάτια εξοπλισμού: ένα σετ αλτήρες και ένα σχοινάκι – αν και υπάρχουν εναλλακτικές γι’ αυτό – και είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες καθώς έχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ αερόβιων για κάψιμο λίπους και δυναμικών ασκήσεων για μυική ενδυνάμωση.

Σημαντική σημείωση: Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι κατάλληλο και για conditioning προχωρημένων ασκούμενων ενώ αποτελεί ιδανική προπόνηση για αθλητές πολεμικών τεχνών.

Αυτό λοιπόν το πρόγραμμα ασκήσεων για κάψιμο λίπους από το σπίτι είναι σχεδιασμένο ως ένα upper/lower υβριδικό split, με 2 ζεύγη κυκλικών προπονήσεων για το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος και θα πρέπει να εκτελείται με μια μέρα ενδιάμεσα για ξεκούραση μεταξύ των σετ. Αν δηλαδή κάνεις την Δευτέρα Upper Body και την Τρίτη Lower Body, τότε την Τετάρτη θα πρέπει να ξεκουραστείς.

Κάθε συνεδρία, η οποία θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν θα υπερβαίνει τα 40 λεπτά, χωρίζεται σε 4 χαρακτηριστικά μπλοκ προπόνησης:

 • Το 1ο μπλοκ περιλαμβάνει ένα ζεύγος superset για υπερτροφία. Θα εκτελέσεις όσα σετ μπορείς στις δεδομένες επαναλήψεις για 8 λεπτά. Ξεκουράσου για 2 λεπτά ακριβώς στο τέλος των 8 λεπτών.
 • Το 2ο μπλοκ περιλαμβάνει ένα έντονο διαλειμματικό κυκλικό σετ ασκήσεων με βάρη, τα οποία εναλλάσσονται με 30 δευτερόλεπτα αερόβιο με σχοινάκι. Ξεκούραση για άλλα 2 λεπτά στο τέλος του κυκλικού
 • Το 3ο μπλοκ έχει την ίδια δομή με το πρώτο. Superset για 8 λεπτά δηλαδή με ξεκούραση άλλα 2 λεπτά στο τέλος.
 • Τέλος, το 4ο μπλοκ επαναλαμβάνει την δομή του 2ου μπλοκ με διαφορετικές ασκήσεις αλλά πάλι με 30 δευτερόλεπτα σχοινάκι.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι αν δεν έχεις σχοινάκι δεν θα πρέπει να ανησυχείς. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις 30 δευτερόλεπτα jumping jacks (εκτάσεις-ανατάσεις με αναπήδηση) ή mountain climbers (ορειβατικά σπριντ) ή ένα επιτόπου τροχάδην.

Το πρόγραμμα μπορεί να συνεχιστεί για ακόμα 4 ή περισσότερες εβδομάδες, ωστόσο συνιστούμε μια εβδομάδα αποφόρτισης με αποχή από τα βάρη μετά το πέρας των 8 εβδομάδων ώστε να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στο νευρικό σου σύστημα να ηρεμήσει και να αναπληρώσει επαρκώς.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

 • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 8 εβδομάδων
 • 4 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
 • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
 • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
 • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε μαζί!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.