fbpx

Home Transformation: Γράμμωση στο σπίτι με εκρηκτικό κυκλικό πρόγραμμα 5 ημερών

Συνδυασμός πλειομετρικών κινήσεων μαζί με ασκήσεις δύναμης σε ένα πραγματικά εκρηκτικό μείγμα 5ήμερης κυκλικής προπόνησης για γράμμωση και τρελή λιποδιάλυση, Αντέχεις την πρόκληση;

Γράμμωση στο σπίτι εδώ και τώρα με το μίνιμουμ του εξοπλισμού αλλά μάξιμουμ θέληση. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις ριζικά το σώμα σου με μια εκρηκτική no-bullshit κυκλική προπόνηση που θα προκαλέσει τις αντοχές σου. Δέξου την πρόκληση λοιπόν και ξέχνα τις δικαιολογίες όπως δεν μπορείς να γυμναστείς σωστά στο σπίτι.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Εξαιρετική γράμμωση χωρίς την απαίτηση μακρόχρονης αερόβιας
  • 5 μοναδικά κυκλικά προγράμματα με ποικιλία ασκήσεων
  • Ολική αναδόμηση σώματος με ταυτόχρονη αύξηση εκρηκτικότητας
  • Γυμνάζεσαι αποτελεσματικά από την άνεση του σπιτιού σου

Περιγραφή προγράμματος

Το Home Transformation είναι ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής για κάψιμο λίπους με εξαιρετικά αποτελέσματα σε γράμμωση, εκρηκτική δύναμη και αντοχή. Τόνωσε και ανέδειξε τους μύες σου, ρίξε το λίπος εβδομάδα παρά εβδομάδα και γίνε καλύτερος σε οποιοδήποτε σπορ.

Σημαντική σημείωση: Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι κατάλληλο και για conditioning προχωρημένων ασκούμενων ενώ αποτελεί ιδανική προπόνηση για αθλητές κάθε είδους σπορ που απαιτείται εκρηκτικότητα και ταχυδύναμη.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να εκτελεστεί από άνδρες και γυναίκες που διαθέτουν καλή εξοικείωση με δυναμικές και λειτουργικές ασκήσεις. Απαραίτητα είναι 3 στοιχεία εξοπλισμού: αλτήρες, σχοινάκι και μονόζυγο. Ως προαιρετικά στοιχεία είναι ένας πάγκος και αν θες ένα λάστιχο για να σε βοηθήσει στις ασκήσεις με το μονόζυγο.

Κάθε μέρα είναι μοναδική. Με 5 διαφορετικά κυκλικά, που περιλαμβάνουν μια πληθώρα σύνθετων ασκήσεων, καταρτισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προωθούν την λειτουργική δύναμη και την εκρηκτικότητα σε μια έντονη ρουτίνα για γράμμωση στο σπίτι. Ή γιατί όχι και στο γυμναστήριο!

Πλειομετρικές για γράμμωση στο σπίτι; Φυσικά!

Κάθε προπόνηση περιλαμβάνει 3 κύκλους με 8 ασκήσεις: 4 πλειομετρικές (ασκήσεις με αναπήδηση) και 4 δυναμικές (ασκήσεις με αλτήρες ή μονόζυγο) για όλο το σώμα. Οι ασκήσεις εκτελούνται διαδοχικά με μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα και καθώς περνάνε οι εβδομάδες αυτά τα διαλείμματα θα… εκμηδενίζονται.

Κάθε εβδομάδα μετράει γιατί όπως θα δεις στις οδηγίες που περιλαμβάνονται, η ένταση θα αυξάνεται με τη μορφή χρόνου, επαναλήψεων και επιπλέον κύκλων. Αλλά μην σε ανησυχεί αυτό, καθώς η ένταση (όπως και ο όγκος προπόνησης) ακολουθεί μια ομαλή σχεδόν ενστικτώδη πρόοδο.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως 5ήμερο full body circuit αλλά λόγω της ξεχωριστής δομής κάθε ημέρας μπορείς να επιλέξεις να αφαιρέσεις μια ημέρα και να το μετατρέψεις σε 4ήμερο χωρίς μεγάλη απώλεια σε απόδοση και αποτελέσματα. Δεν συνιστούμε όμως να το πετσοκόψεις στις 3 ημέρες…

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 8 εβδομάδων
  • 5 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε μαζί!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.