fbpx

Homemade Body: Πρόγραμμα ασκήσεων με αλτήρες 3 ημερών για όλους

Αν δεν έχεις πρόσβαση σε γυμναστήριο ή αν απλά σου αρέσει να γυμνάζεσαι στην άνεση του σπιτιού σου, αρπαξε ένα σετ βαράκια και ξεκίνα να χτίζεις σώμα τώρα με ένα πρόγραμμα 8 εβδομάδων μόνο με αλτήρες.

Αυτό το πρόγραμμα ασκήσεων μόνο με αλτήρες έχει ακριβώς όσο προπονητικό όγκο χρειάζεσαι για να τονώσεις και να αναπτύξεις μυικότητα. Έχει σχεδιαστεί τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με μικρή εμπειρία στα βάρη, ενώ είναι ιδανικό για να εκτελεστεί στο σπίτι ή και εκτός αυτού.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Γυμνάζεσαι στην άνεση του σπιτιού σου
  • Θέτεις τις πρώτες βάσεις και αποκτάς εμπειρία στα βάρη
  • Ολική τόνωση του σώματος με full body προπονήσεις
  • Μυική ενδυνάμωση και μυικός συντονισμός

Περιγραφή προγράμματος

Ποιος είπε ότι μόνο στο γυμναστήριο κάνουμε δουλειά; Αν θέλουμε πραγματικά να κάνουμε κάτι για το σώμα μας, δεν θα πρέπει να μας σταματάει τίποτα παρά μόνο η θέλησή μας. Αν δεν έχεις λοιπόν την ευχέρεια πρόσβασης σε ένα γυμναστήριο ή αν απλά σου αρέσει να γυμνάζεσαι στην άνεση του σπιτιού σου, αρπαξε ένα σετ από βαράκια και ξεκίνα τώρα!

Αυτό το πρόγραμμα ασκήσεων με αλτήρες απαιτεί 3 ημέρες προπόνησης την εβδομάδα, δηλαδή το μίνιμουμ των ημερών που μπορείς να δεσμευτείς. Ως εκ τούτου, όλες οι προπονητικές συνεδρίες γυμνάζουν όλο το σώμα με μια άσκηση για κάθε κύρια μυική ομάδα.

Επειδή πρόκειται για προσαρμόσιμα βάρη (αλτήρες γαρ) έχεις τη δυνατότητα  να το πας όσο πιο δυνατά μπορείς με το πέρασμα των εβδομάδων. Μην ξεχνάς ότι η προοδευτικότητα είναι αυτή που δίνει αποτελέσματα. Γι’ αυτό, όποτε νιώσεις μεγάλη άνεση στο δεδομένο εύρος επαναλήψεων, καλό θα είναι να ανεβάσεις λίγο το φορτίο.

Δεδομένου ότι έχουμε full body συνεδρίες, το ιδανικό είναι να αφήνεις μια μέρα ενδιάμεσα για ξεκούραση. Ιδανικά, μπορείς να εκτελέσεις αυτό το πρόγραμμα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Αυτό θα δώσει στο σώμα σου επαρκή χρόνο για να ανακάμψει ανάμεσα στις προπονήσεις.

Λόγω τις χαλαρής και ευέλικτης μορφής του προγράμματος, μη διστάσεις να προσθέσεις μερικές ασκήσεις για κοιλιακούς στο τέλους κάθε μέρας. Εμείς θα σου προτείναμε και μια ελαφριάς μορφής καρδιαγγειακής στις ημέρες που δεν θα γυμνάζεσαι όπως μια μισάωρη βόλτα με τα πόδια ή το ποδήλατο στην πόλη.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 8 εβδομάδες. Ωστόσο, λόγω του ότι το μυικό και νευρικό σου σύστημα θα αρχίσει να συνηθίζει τις κινήσεις, καλό θα ήταν να αλλάξεις πρόγραμμα μετά το πέρας των 8 εβδομάδων ώστε να προκαλέσεις νέα μυικά κέρδη. Αν έχεις όρεξη για 4 συνεδρίες την εβδομάδα και θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, σου προτείνουμε το επόμενο πρόγραμμα Homemade Gains που αποτελεί την εξέλιξη του Homemade Body.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 8 εβδομάδων
  • 3 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε πακέτο!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.