fbpx

Lean Gains: Πρόγραμμα για όγκο και γράμμωση με την μέθοδο 8Χ8

Αν ψάχνεις να χτίσεις καθαρούς μυς, μια προπόνηση υψηλού όγκου είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσει η διαδικασία μυικής ανάπτυξης με 4 ημέρες upper-lower split υιοθετώντας την πρωτοποριακή τεχνική 8Χ8.

Αν ψάχνεις να χτίσεις καθαρούς μυς, μια προπόνηση υψηλού όγκου είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσει η διαδικασία μυικής ανάπτυξης με 4 ημέρες upper-lower split υιοθετώντας την πρωτοποριακή τεχνική 8Χ8. Ένα πρόγραμμα για όγκο και γράμμωση εμπνευσμένο από την τεχνική προπόνησης που καθιέρωσε ο Vince Gironda, ένας από τους πρωτοπόρους του bodybuilding.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Μέγιστη μυική ανάπτυξη με μια ειδική, δοκιμασμένη τεχνική
  • Θα ξεφύγεις από τα τετριμμένα προγράμματα και τη ρουτίνα
  • Θα σπάσεις τη στασιμότητα και θα αυξήσεις σε δύναμη

Περιγραφή προγράμματος

To Lean Gains ακολουθεί μια δομή upperlower split σε ένα πρόγραμμα 4 ημερών με το πρωτόκολλο 8Χ8 για εξαιρετικά μυικά κέρδη αλλά και εντυπωσιακά αποτελέσματα σε γράμμωση καθώς αυξάνει το μεταβολισμό όσο κανένα άλλο πρόγραμμα όγκου.

Η επιλογή ασκήσεων γι’ αυτό το πρόγραμμα για όγκο και γράμμωση είναι πολύ σημαντική καθώς θα δεις πως έχουμε αντικαταστήσει μεγάλες πολυαρθικές ασκήσεις με «ελαφρύτερες» εναλλακτικές. Η δυναμική αυτών των ασκήσεων μαζί με την συχνότητα των 8Χ8 θα καθιστούσε το πρόγραμμα αδύνατο. Με την κατάλληλη επιλογή ασκήσεων όμως, καταφέραμε να κάνουμε το πρόγραμμα όσο βατό γίνεται χωρίς όμως να θυσιάζουμε σε ένταση.

Κάθε προπονητική μέρα περιλαμβάνει 4 ασκήσεις με το πρωτόκολλο 8Χ8, μια για κάθε μεγάλη μυική ομάδα την ημέρα, καθώς και 2 ασκήσεις με στάνταρ πρωτόκολλο 3Χ10, πιο απομονωτικές αλλά εξίσου σημαντικές για το σύνολο του προγράμματος.

Η επιλογή βάρους έχει να κάνει καθαρά με τα επίπεδα δύναμης του καθενός. Επίσης, δεν χρειάζεται να διατηρήσεις τα ίδια κιλά σε κάθε σετ. Θα σου προτείναμε να μεταχειριστείς τα δεδομένα 8 σετ ως πυραμίδα, ανεβαίνοντας σε κιλά από το 1ο ως το 4ο και κατεβαίνοντας από το 5ο ως το 8ο σετ. Διατηρώντας όμως πάντα τις επαναλήψεις αυστηρά στις 8.

Οι χρόνοι ανάπαυσης βρίσκονται πάντα κάτω από το ένα λεπτό, ίσα-ίσα για να αλλάξεις κιλά και να πάρεις δυο ανάσεις. Αλλά μέχρι εκεί. Πολύ γρήγορα δηλαδή, θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτό το πρόγραμμα για όγκο και γράμμωση είναι αυτό ακριβώς που εννοεί.

Ιδανικά, μπορείς να εκτελέσεις το πρόγραμμα σε 2+2 μέρες με μια ενδιάμεση για ξεκούραση π.χ. Δευτέρα & Τρίτη και μετά Πέμπτη & Παρασκευή.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 8 εβδομάδων
  • 4 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro = άμεσα αποτελέσματα

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.