fbpx

Maximum Volume: Split πρόγραμμα υψηλού όγκου προπόνησης

Αν σου αρέσουν οι προπονήσεις υψηλού όγκου ή αν θες απλά να προκαλέσεις το σώμα σου με πολλά σετ ανά συνεδρία τότε σου έχουμε ένα βάναυσο πρόγραμμα με 2 πυραμίδες στην αρχή και 2 superset στο τέλος που θα σε κάνουν να σέρνεσαι στο πάτωμα!

Αν σου αρέσει να προκαλείς το σώμα σου με πολλά σετ ανά συνεδρία τότε σου έχουμε ένα βάναυσο πρόγραμμα υψηλού όγκου προπόνησης με 2 πυραμίδες στην αρχή και 2 superset στο τέλος που θα σε κάνουν να σέρνεσαι στο πάτωμα!

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Αύξηση μυικού όγκου και μέγιστο πρήξιμο σε κάθε συνεδρία
  • Σταδιακή αύξηση των κιλών που σηκώνεις ανά εβδομάδα
  • Εκμεταλλεύεσαι όλες τις διαθέσιμες ημέρες με μια πλήρη γκάμα ασκήσεων

Περιγραφή προγράμματος

4 πολύ εξειδικευμένες μέρες για 4 κύριες μυικές ομάδες σε ένα πρόγραμμα υψηλού όγκου για προχωρημένους. Πρόκειται για ένα κλασικό 4ήμερο split βασισμένο πάνω στην αρχή της προοδευτικότητας, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί σε μικρές αυξήσεις σε κιλά με το πέρασμα των εβδομάδων. Κλασικό μεν, αλλά με μια πολύ μεγάλη ιδιαιτερότητα.

Κάθε προπονητική μέρα ξεκινάει με 2 μεγάλες πολυαρθρικές άσκησεις κατά τις οποίες θα εφαρμοστεί η τεχνική της full πυραμίδας με 4 ανοδικά σετ στην πρώτη άσκηση και 4 καθοδικά στην ακόλουθη. Με αυτή την ιδιαίτερη τεχνική φορτώνεις προοδευτικά στην πρώτη άσκηση, προεξαντλώντας τον μυ, ενώ στην δεύτερη τα δίνεις όλα ξεφορτώνοντας για ένα εκπληκτικό πρίξιμο στο τέλος. Μια πραγματικά αδυσώπητη τεχνική που θα σε φέρει στα όρια από την αρχή κιόλας της προόνησης.

Οι υπόλοιπες ασκήσεις εκτελούνται με κανονικά σετ στο εύρος της μυικής ανάπτυξης και με κιλά που θα πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις «άβολα» στην τελευταία επανάληψη. Όλες εκτός των τελευταίων 2 όπου θα τις εκτελέσεις ως Supersets. Να θυμάστε πάντα ότι αν νιώθετε άνετα στο δεδομένο εύρος επαναλήψεων θα πρέπει πάντα να «προκαλείς» το σώμα σου με περισσότερα κιλά. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρει το μήνυμα ο μυς να μεγαλώσει.

Το πρόγραμμα έχει ένα μεγάλο όγκο ασκήσεων (9 συνολικά), με προπόνηση μυικών ομάδων ανά ζεύγη στήθος/δικέφαλοι, πλάτη/τρικέφαλοι, κλπ ώστε να διεγείρει όσες περισσότερες μυικές ίνες. Συνεπώς, η σωστή ξεκούραση και αναπλήρωση είναι ύψιστης σημασίας. Όπως προαναφέραμε, είναι σχεδιασμένο για προχωρημένους, άτομα με καλή εξοικείωση στα ελεύθερα βάρη και σε πιο προχωρημένες ασκήσεις.

Ιδανικά το πρόγραμμα εκτελείται σε 2+2 μέρες με μια τουλάχιστον ενδιάμεση ημέρα για ξεκούραση ή ενεργή αναπλήρωση, καθώς ο όγκος και η ένταση των ασκήσεων είναι αρκετά απαιτητικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 4 εβδομάδων
  • 4 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

30% γυμναστική + 70% διατροφή = 100% αποτελέσματα

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.