Fitpro

• Διάλεξε το πρόγραμμα γυμναστικής που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες • Κατέβασέ το στο κινητό για να το έχεις πάντα μαζί σου • Ξεκάθαρες οδηγίες με εικονογραφημένες ασκήσεις.

ENSOMATI FITPRO

Mission Aesthetics - Πρόγραμμα γυμναστικής για αρχάριους

Mission Aesthetics: Πρόγραμμα μυικής προσαρμογής 3 ημερών

Βάζοντας τα πρώτα θεμέλια μιας σωστής σωματικής διάπλασης σε 3 full body προπονήσεις μυικής προσαρμογής και εισαγωγής στα βάρη για όσους έχουν λίγη εμπειρία με ασκήσεις ή επανέρχονται στο γυμναστήριο μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας. Ένα πρόγραμμα γυμναστικής ειδικά για αρχάριους.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 8,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Θα μάθεις όλα τα βασικά όργανα του γυμναστηρίου
  • Θα λάβεις σωστές βάσεις με απλές ασκήσεις ελευθέρων βαρών
  • Θα αποκτήσεις μυικό συντονισμό και ενδυνάμωση του ΚΝΣ
  • Θα τονώσεις και θα δυναμώσεις όλους τους μύες του σώματος
  • Θα είσαι σε θέση να εκτελέσεις πιο σύνθετες ασκήσεις

Περιγραφή προγράμματος

Αν έχεις 3 μόνο μέρες διαθέσιμες την εβδομάδα και θες να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο τότε θα πρέπει να επικεντρωθείς σε full body προπονήσεις, όπως σε αυτό το 4 εβδομάδων ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής για αρχάριους, στο οποίο γυμνάζουμε αποτελεσματικά σε μια συνεδρία όλο το σώμα.

Η επιλογή των ασκήσεων έχει σχεδιαστεί για άνδρες και γυναίκες με λίγη εμπειρία στα βάρη, ωστόσο μπορεί άνετα να εκτελεστεί και από πιο έμπειρους ασκούμενους που επανέρχονται στο γυμναστήριο, καθώς έχει μια ιδανική ισορροπία μεταξύ μηχανημάτων και ελευθέρων βαρών.

Το Mission Aesthetics έχει ως στόχο την μυική προσαρμογή και εξοικείωση του ασκούμενου με βασικές κινήσεις, θέτοντας έτσι τα θεμέλια για μια σωστή σωματική διάπλαση. Έχει κατασκευαστεί με την αρχή της προοδευτικότητας που σημαίνει ότι σε κάθε εβδομάδα θα στοχεύεις σε μια μικρή αύξηση του φορτίου κάθε άσκησης, φτάνοντας πάντα κοντά στην εξάντληση στο τέλος κάθε σετ. Είναι πολύ σημαντικό να κουράζεις όσο ανθρωπίνως δυνατό γίνεται τον μυ σε κάθε σετ ώστε να επιφέρεις την μεγαλύτερη δυνατή μυική διέγερση, γι’ αυτό όποτε νιώσεις λίγο «άνετα» με το εύρος των επαναλήψεων που δίνονται θα πρέπει την επόμενη φορά να αυξήσεις το βάρος.

Όπως επιτάσσεται από την δομή των προπονήσεων που στοχεύουν όλο το σώμα, το πρόγραμμα θα πρέπει να εκτελείται σε μη διαδοχικές μέρες αφήνοντας μια ενδιάμεση μέρα ξεκούρασης και αναπλήρωσης, ιδανικότερα Δευτέρες, Τετάρτες και Παρασκευές.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 4 εβδομάδων
  • 3 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 8,00€

Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου

Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

4 εβδομάδες, Full body, Αρχάριοι, Για μυική ανάπτυξη, Γυμναστήριο, Εύκολο επίπεδο, Πλάνο 3 ημερών

Όλα τα νέα μας στο email σου

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2020 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.