fbpx

No Gym – No Problem: Γυμνάσου στο σπίτι με ασκήσεις χωρίς όργανα

8 εβδομάδες προοδευτικής έντασης με πάνω από 20 διαφορετικές ασκήσεις χωρίς όργανα που μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου. Πρόγραμμα γυμναστικής για άνδρες και γυναίκες

Ασκήσεις χωρίς όργανα γίνεται; Και φυσικά γίνεται! Οι ασκήσεις χωρίς βάρη είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος προπόνησης στις ημέρες μας με την αναγέννηση της καλλισθενικής γυμναστικής από πολλούς λάτρεις του fitness. Αυξάνουν τη λειτουργική δύναμη των μυών, βελτιώνουν το μυικό συντονισμό, προσφέρουν ευεξία και αυξημένα επίπεδα ενέργειας. Τέρμα λοιπόν οι δικαιολογίες. Γίνε μάστερ της καλλισθενικής!

ασκήσεις χωρίς όργανα
Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Αύξηση μυικότητας, λειτουργικής δύναμης και επιπέδων ενέργειας
  • Δραματική βελτίωση του μυικού συντονισμού σε σταδιακές φάσεις
  • Ευελιξία στο χρόνο και μέρος που μπορείς να γυμνάζεσαι
  • Ασκείσαι αποτελεσματικά στο σπίτι, στην ύπαιθρο ή στα ταξίδια σου
  • Θα λάβεις έμπνευση και ιδέες για τις δικές σου ασκήσεις στο σπίτι

Περιγραφή προγράμματος

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαθέτει πάνω από 20 διαφορετικές ασκήσεις με το βάρος του σώματος. Μερικές τις γνωρίζεις ήδη, άλλες δεν τις έχεις ξαναδεί. Όμως μη σε φοβίζει αυτό, καθώς θα σε εισάγουμε βαθμιαία στις ασκήσεις χωρίς όργανα σε 8 προοδευτικές φάσεις σε 8 εβδομάδες αντιστοίχως.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με ελάχιστη εμπειρία στη γυμναστική στο σπίτι ή στο γυμναστήριο. Χωρίζεται σε 8 φάσεις (εβδομάδες) 3ήμερων full body προπονήσεων που θα εκτελείς σε μη-διαδοχικές ημέρες. Μόλις τελειώσεις τη μια φάση, περνάς στην επόμενη. Προσοχή: Μην πηδήξεις εβδομάδες!

Σημαντική σημείωση: Οι πιο προχωρημένοι μπορούν να ξεκινήσουν το πρόγραμμα από την 5η εβδομάδα και να δουλέψουν προοδευτικά μέχρι όσες εβδομάδες μπορούν, αυξάνοντας σετ και επαναλήψεις.

Ο μόνος εξοπλισμός που απαιτεί το πρόγραμμα (από την 5η εβδομάδα και έπειτα) είναι ένα μονόζυγο για ασκήσεις πλάτης. Αν δεν διαθέτεις μονόζυγο δεν πειράζει καθώς υπάρχουν εναλλακτικές γι’ αυτό. Ωστόσο, σου συνιστούμε να προμηθευτείς ένα – δεν είναι πολύ ακριβό.

Βεβαιώσου ότι τηρείς τις περιόδους διαλειμμάτων οι οποίες βρίσκονται πάντα στο 1 λεπτό. Στο σπίτι είναι πολύ εύκολο να αποσπαστείς από κάτι γι’ αυτό καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις το χρονόμετρο του κινητού σου, ώστε να διατηρείς έναν καλό ρυθμό στην προπόνηση.

Το No Gym – No Problem έχει σχεδιαστεί για 8 εβδομάδες, όμως λόγω της πολύ εύπλαστης δομής του μπορεί να επεκταθεί για όσο καιρό ακόμα νομίζεις. Εφόσον το έχεις ολοκληρώσει μπορείς από εκεί και έπειτα να το χρησιμοποιήσεις ως “μπούσουλα” για τα δικά σου προγράμματα με ασκήσεις χωρίς όργανα εκτός γυμναστηρίου για όλο το χρόνο!

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 8 εβδομάδων
  • 3 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε πακέτο!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.