fbpx

Push Pull Legs: 3 ιδανικά split για μια ολοκληρωμένη προπόνηση όγκου

3 ιδανικά split για μια ολοκληρωμένη προπόνηση μυικού όγκου. Το σύστημα push/pull/legs περιλαμβάνει όλα τα οφέλη μιας full body προπόνησης μαζί με την εξειδίκευση των split που χαρίζει μυικό όγκο με λιγότερες συνεδρίες ανά εβδομάδα.

3 ιδανικά split για μια ολοκληρωμένη προπόνηση μυικού όγκου. Το σύστημα push/pull/legs περιλαμβάνει όλα τα οφέλη μιας full body προπόνησης μαζί με την εξειδίκευση των split που χαρίζει μυικό όγκο με λιγότερες συνεδρίες ανά εβδομάδα.

Προπόνηση μυικού όγκου
Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Θα πυροδοτήσεις νέα μυική ανάπτυξη μέσα σε πολύ μικρό διάστημα
  • Ενώ ταυτόχρονα θα βελτιώσεις και τα επίπεδα αντοχής σου
  • Ιδανικό για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για γυμναστική
  • Το πρόγραμμα είναι επεκτάσιμο έως 8 εβδομάδες

Περιγραφή προγράμματος

Αν πρέπει να χωρέσουμε μια προπόνηση μυικού όγκου σε 3 ημέρες, τότε το πρωτόκολλο Push/Pull/Legs είναι το ιδανικότερο για τους στόχους μας. Με τη συγκεκριμένη δομή μπορούμε να επικεντρωθούμε πιο εύκολα στις μεγάλες μυικές ομάδες (στήθος/πλάτη/πόδια) χωρίς η μία να παρεμβάλει στην προπόνηση της άλλης και έτσι να επιτυγχάνουμε μέγιστη διέγερση με ικανοποιητικό χρόνο αποκατάστασης μέσα στην εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει κατασκευαστεί με την αρχή της προοδευτικότητας που σημαίνει ότι σε κάθε εβδομάδα θα στοχεύεις σε μια μικρή αύξηση του φορτίου κάθε άσκησης, φτάνοντας πάντα κοντά στην εξάντληση στο τέλος κάθε σετ. Είναι ιδανικό για άνδρες και γυναίκες που έχουν μια μέτρια εξοικείωση με βασικές ασκήσεις γυμναστηρίου. Περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις με ελεύθερα βάρη και τροχαλίες.

Κάθε προπονητική μέρα ξεκινάει με μια μεγάλη πολυαρθρική άσκηση στην οποία θα εφαρμοστεί η τεχνική της πυραμίδας κατά την οποία θα εκτελέσεις με προοδευτικά περισσότερα κιλά ώστε να προσπαθήσεις να φτάσεις κοντά στο στόχο των επαναλήψεων που δίνεται. Περιττό να πούμε ότι θα χρειαστείς 1-2 σετ προθέρμανσης πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε πυραμίδα.

Τέλος, το πρόγραμμα θα πρέπει να εκτελείται σε μη διαδοχικές μέρες αφήνοντας μια ενδιάμεση μέρα ξεκούρασης και αναπλήρωσης, ιδανικότερα Δευτέρες, Τετάρτες και Παρασκευές. Αν ο τρόπος ζωής και εργασίας σου είναι κυρίως καθιστικός, και επειδή πρόκειται πρόγραμμα 3 ημερών, καλό θα ήταν να προσθέσεις 20 λεπτά βάδην στο διάδρομο (γύρω στα 6χλμ/ω) στο τέλος κάθε προπόνησης ή ιδανικά τις ημέρες που δεν γυμνάζεσαι.

Το Push Pull Legs είναι ένα σούπερ ευέλικτο πρόγραμμα και χωράει άνετα επέκταση έως 8 εβδομάδες ή μέχρι στο σημείο όπου θεωρείς ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις ρουτίνα γυμναστικής.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 4 εβδομάδων
  • 3 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro = άμεσα αποτελέσματα

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.