fbpx

Rise and Grind: Υβριδική προπόνηση γράμμωσης/όγκου 6 ημερών

Κράτα τα μυικά σου κέρδη και χάσε βάρος ταυτόχρονα σε ένα συνδυαστικό half split πρόγραμμα γράμμωσης που περιλαμβάνει βαριές και ελαφριές ημέρες προπόνησης. Μπες, χτυπήσου και βγες χωρίς να καίγεσαι με ατελείωτα σετ.

Κράτα τα μυικά σου κέρδη και χάσε βάρος ταυτόχρονα σε ένα συνδυαστικό half split πρόγραμμα γράμμωσης 6 ημερών που περιλαμβάνει βαριές και ελαφριές ημέρες προπόνησης. Μπες, χτυπήσου και βγες χωρίς να καίγεσαι με ατελείωτα σετ.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Σταδιακή και οργανωμένη μείωση του ποσοστού σωματικού λίπους
  • Σε ένα υβριδικό πρόγραμμα που συνδυάζει μυική ανάπτυξη ταυτόχρονα
  • Αύξηση του μεταβολισμού χωρίς να καταπονάται το ΚΝΣ
  • Σε ένα πρωτοποριακό πρωτόκολλο προπόνησης

Περιγραφή προγράμματος

Μια μεγάλη πρόκληση στην κατάρτιση ενός προγράμματος γράμμωσης 6 ημερών είναι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια ιδανική ισορροπία μεταξύ προπονητικής έντασης και προπονητικού όγκου, καθώς ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος υπερκόπωσης που θα φέρει τα αντίστροφα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

6 ημέρες είναι υπερ-αρκετές για να πετύχουμε τους στόχους μας, όμως εδώ είναι που οι περισσότεροι, είτε από υπερβολικό ζήλο ή από καθαρό πανικό, φορτώνουν σε σετ και αερόβιο καταπονώντας χωρίς λόγο το σώμα τους, ενώ το μόνο που θα χρειαζόταν να κάνουν είναι να υποβληθούν σε ένα απλό θερμιδικό έλλειμμα.

Είναι και πάλι αυτοί που έχουν συνηθίσει σε πολύ συχνές συνεδρίες και δεν μπορούν να κάνουν μέρα χωρίς γυμναστική.  Σεβαστό. Για εσένα ακριβώς έχουμε καταρτίσει το παρακάτω πρόγραμμα συνδυάζοντας γράμμωση και μυικότητα σε ένα υβριδικό πρόγραμμα 6 εβδομάδων που θα σου δώσει σιγά-σιγά το μυικό διαχωρισμό που θέλεις, δίχως να καταφύγεις σε ακρότητες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γράμμωσης διαθέτει 2 ζεύγη της τριάδας push/pull/legs χωρισμένα σε ένα ζεύγος βαριών ασκήσεων και ένα ελαφριών για ένα σύνολο 6 ημερών. Διπλή προπόνηση δηλαδή, διπλή μυική διέγερση, όμως με διαφορετικό focus η καθεμιά. Ο συνολικός όγκος της προπόνησης ωστόσο, παραμένει ο ίδιος, χωρίς να ξεπερνά τα 20 σετ ανά συνεδρία.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες 3 μέρες του προγράμματος αποτελούνται από μεγάλες πολυαρθρικές κινήσεις σε ένα μέτριο προς υψηλό εύρος επαναλήψεων (8-12) κατά το οποίο δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να ανεβάσεις τα κιλά ως την εξάντληση (έως το πολύ 65% 1RM). Οι ακόλουθες 3 μέρες αποτελούνται περισσότερο από ασκήσεις απομόνωσης και μηχανήματα σε πολύ υψηλό εύρος επαναλήψεων (12-15) και συνεπώς με πολύ λίγα κιλά (κάτω από το 50% 1RM) που θα προκαλέσει αρκετό κάψιμο αλλά και πρήξιμο στο μυ.

Αυτός ο συνδυασμός load-deload σε semi-circuit στυλ κάνει θαύματα σε όσους αναζητούν γράμμωση χωρίς να θυσιάζουν τα πολύτιμα μυικά τους κέρδη, πάντα φυσικά σε συνεργία με ένα μέτριας έντασης αερόβιο της προτίμησής σας στο τέλος της προπόνησης.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 6 εβδομάδων
  • 6 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro = killer combo!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.