fbpx

Shortcut To Shred: Προπόνηση αυξανόμενης έντασης για κάψιμο λίπους

3 δυναμικές full body προπονήσεις ανά εβδομάδα σε ένα πρόγραμμα γράμμωσης και κάψιμου λίπους αυξανόμενης έντασης όπου ο χρόνος μεταξύ των σετ μικραίνει κοντά σε επίπεδα κυκλικής.

3 δυναμικές full body προπονήσεις ανά εβδομάδα σε ένα πρόγραμμα γράμμωσης και κάψιμου λίπους αυξανόμενης έντασης όπου ο χρόνος μεταξύ των σετ μικραίνει κοντά σε επίπεδα κυκλικής.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Εντατικό κάψιμο λίπους με δυναμική κυκλική προπόνηση
  • Γράμμωση και μυικό διαχωρισμό μαζί με μυική τόνωση
  • Αυξημένα επίπεδα ενέργειας και μεταβολισμού
  • Δυνατότητα επέκτασης του προγράμματος ώστε να επιτύχεις ακόμα καλύτερη γράμμωση

Περιγραφή προγράμματος

Όταν στόχος μας είναι η μείωση του ποσοστού σωματικού λίπους αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι πώς να αυξήσουμε μέσω της άσκησης τα επίπεδα μεταβολισμού μας. Αν λοιπόν έχουμε χτίσει ήδη μια επαρκή για τους στόχους μας μυικότητα, τώρα θα πρέπει να την αναδείξουμε. Και αυτό θα το πετύχουμε επικεντρώνοντας τις προσπάθειές μας στον συνολικό χρόνο υπό πίεση που επιβάλουμε τον μυ (τον χρόνο δηλαδή που ο μυς δουλεύει) και φυσικά στο αερόβιο.

Με όλα τα παραπάνω κατά νου και με το δεδομένο ότι μπορείς να διαθέσεις έστω 3 ημέρες την εβδομάδα για γυμναστική, έχουμε καταρτίσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα που συνδυάζει τα οφέλη μιας full body προπόνησης και την αναβολική δράση της κυλικής σε ένα δυναμικό Full body πρόγραμμα γράμμωσης.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για άτομα με σχετική εμπειρία στην προπόνηση με βάρη και κάθε μέρα έχει διαφορετική άσκηση για κάθε μυική ομάδα. Είναι ιδανικό τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες ενώ η επιλογή του φορτίου θα πρέπει να γίνει με βάση τα επίπεδα δύναμης του καθενός ώστε να μπορεί να εκτελεστεί το εύρος των επαναλήψεων που δίνονται δίχως να φτάνει σε καμία περίπτωση στην απόλυτη εξάντληση.

Επιπλέον, όπως επιτάσσεται από την δομή των προπονήσεων που στοχεύουν όλο το σώμα, το πρόγραμμα θα πρέπει να εκτελείται σε μη διαδοχικές μέρες αφήνοντας μια ενδιάμεση μέρα ξεκούρασης και αναπλήρωσης. Δεν πρόκειται για προπόνηση αύξησης δύναμης ή μυικότητας, γι’ αυτό τα κιλά δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο όσο ο χρόνος αποκατάστασης μεταξύ των σετ τα οποία μειώνονται κατά 15 δευτερόλεπτα κάθε εβδομάδα. Φυσικά, προπόνηση για κάψιμο λίπους χωρίς αερόβια θα ήταν ημιτελής, οπότε δώσε μεγάλη βάση στους χρόνους και τα χλμ που υποδεικνύονται.

Τέλος, ένα ακόμα καλό με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι λόγω της ευέλικτης δομής του μπορεί να επαναληφθεί για όσες φορές θέλουμε μέσα στο χρόνο, ενώ η τελευταία εβδομάδα του μπορεί και να επεκταθεί για όσες ακόμα εβδομάδες θέλουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 4 εβδομάδων
  • 4 ημέρες κυκλικής προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro = killer combo!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.