fbpx

Superhero Circuit: Κυκλικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας για υπερήρωες!

Όταν οι περιστάσεις απαιτούν ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σου έχουμε 5 ημέρες ιδρώτα και πόνου με ένα κυκλικό πρόγραμμα χωρισμένο σε upper/lower/legs2x και full body. Βάλε φωτιά στο λίπος και ανέδειξε τους μυς που κρύβονται από κάτω σε μόλις 4 εβδομάδες.

Όταν οι περιστάσεις απαιτούν ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σου έχουμε 5 ημέρες ιδρώτα και πόνου με ένα κυκλικό πρόγραμμα χωρισμένο σε upper/lower/legs2x και full body. Βάλε φωτιά στο λίπος και ανέδειξε τους μυς που κρύβονται από κάτω σε μόλις 4 εβδομάδες. Αν τολμάς φυσικά.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Μέγιστο κάψιμο λίπους και μυικός διαχωρισμός
  • Αύξηση αντοχής και ταχυδύναμης
  • Διπλή προπόνηση για όλο το σώμα σε μια εβδομάδα

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για όσους μπορούν να διαθέσουν αρκετές μέρες στο γυμναστήριο και έχουν υψηλές απαιτήσεις από ένα πλάνο εκγύμνασης για χάσιμο βάρους, χωρίς όμως να θυσιάζουν μυικότητα.

Με αυτά τα δεδομένα δημιουργήσαμε ένα κυκλικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας σε ασκήσεις όμως χαμηλής έντασης σε αερόβιο, διαχωρίζοντας τις ημέρες σε 1 ημέρα πιέσεων, 1 ημέρα έλξεων, 2 ημέρες ποδιών και 1 ημέρα κυκλικό άνω κορμού. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε διπλές προπονήσεις για το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος, με αρκετές εναλλαγές ασκήσεων για να μη βαρεθούμε μέσα στην εβδομάδα.

Η γενική διάταξη κάθε προπονητικής μέρας είναι σχετικά απλή, με 5 μόνο βασικές ασκήσεις, όμως εδώ ίσως και να παραπλανηθείτε καθώς πρόκειται για 5 ασκήσεις Χ 5 κύκλους για ένα σύνολο 25 σετ ανά συνεδρία. 5 κύκλοι θα σας φέρουν στα όρια της αντοχής σας γι’ αυτό κιόλας τονίσαμε ξεκινώντας την φράση: «υψηλές απαιτήσεις». Άλλωστε πρόκειται για πρόγραμμα 4 μόνο εβδομάδων, οπότε θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

Η επιλογή των ασκήσεων έγινε λαμβάνοντας υπόψιν τους παράγοντες α) επιπέδου προγράμματος (για προχωρημένους), β) οικονομίας κινήσεων στο γυμναστήριο και γ) συνολικού όγκου προπόνησης. Ως εκ τούτων, η χρήση ελευθέρων βαρών και ειδικά αλτήρων σε συνδυασμό με ασκήσεις σωματικού βάρους χαρίζει στο πρόγραμμα την ευελιξία που χρειάζεται ένα κυκλικό πρόγραμμα καθιστώντας το τόσο απαιτητικό όσο ακριβώς χρειάζεται.

Όλες οι προπονήσεις έχουν την ίδια δομή, με 5 ασκήσεις back-to-back, ξεκούραση για 1 λεπτό και επανάληψη. Εδώ να τονίσουμε ότι επειδή τα επίπεδα της δύναμής σου θα σε εγκαταλείψουν στο 4ο και ειδικά στο 5ο circuit set, δεν πειράζει αν πέσεις σε επαναλήψεις. Είναι απολύτως φυσικό. Το μη-φυσικό είναι να «πέσεις» από το 2ο circuit set. Αυτό σημαίνει ότι έβαλες πάρα πολλά κιλά. Θυμήσου: Κάνουμε κυκλική για γράμμωση, οπότε τα κιλά θα πέσουν στο μισό (και ίσως λίγο παρακάτω) από όσα έχουμε συνηθίσει να σηκώνουμε όταν ήμασταν στον όγκο.

Κάθε μέρα τελειώνει με 20 λεπτά γρήγορο βάδην στο διάδρομο ή μέτριας έντασης από το αγαπημένο σας αερόβιο μηχάνημα, ελλειπτικό, ποδήλατο κοκ. Δεν χρειάζεται να πας σε πολύ υψηλούς ρυθμούς το αερόβιο, καθώς η προπόνηση με τα βάρη είναι ήδη απαιτητική.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 4 εβδομάδων
  • 4 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro = άμεσα αποτελέσματα

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.