fbpx

Total Recomp: Ολική ανασύνθεση σώματος με πρόγραμμα γράμμωσης 4 ημερών

Αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ στα σοβαρά με ένα πρόγραμμα γυμναστικής για γράμμωση, ήρθε η ώρα για μια ολική αναδόμηση της σωματικής σου σύστασης σε 12 εβδομάδες προοδευτικής προπονητικής έντασης.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ στα σοβαρά με ένα πρόγραμμα γυμναστικής για γράμμωση, ήρθε η ώρα για μια ολική αναδόμηση της σωματικής σου σύστασης. Με το Total Recomp θα σε οδηγήσουμε σε 12 εβδομάδες προοδευτικής έντασης ώστε να αποκαλύψεις μια και καλή τους μυς που έκρυβες τόσο καιρό!

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • 12 εβδομάδες ολικής μεταμόρφωσης
  • Θα χάσεις περιττά κιλά και θα φαίνεσαι πιο μυώδης από ποτέ
  • Θα αυξήσεις την αντοχή σου και το αερόβιο κατώφλι σου

Περιγραφή προγράμματος

Σε όλη τη διάρκεια από αυτό πρόγραμμα γυμναστικής για γράμμωση χωρίζουμε την εβδομάδα σε 2 συν 2 προπονήσεις upper και lower body ώστε να έχουμε σωστή κατανομή και κοντρόλ στις ασκήσεις. Βαθμιαία, η ένταση θα αυξάνεται και χωρίς να το έχεις καταλάβει, το πρόγραμμα θα έχει μεταμορφωθεί σε ένα βάναυσο κυκλικό, ενώ εσύ πλέον θα καις σαν τρελος.

Η πρώτη φάση θα κυλίσει σε ένα εισαγωγικό επίπεδο δυσκολίας, με 20 λεπτά αερόβιο στο τέλος κάθε προπόνησης και σύντομες εναλλαγές ασκήσεων. Τα διαλείμματα όμως και οι εναλλαγές θα μειώνονται με το πέρας των εβδομάδων και μέχρι την τελευταία θα έχουν φτάσει σχεδόν σε επίπεδα κυκλικής.

Η δεύτερη φάση θα σε βάλει πλέον για τα καλά στην φιλοσοφία της κυκλικής προπόνησης με 3 δυναμικά circuit sets και διάδρομο στο τέλος. Το κάψιμο θα έχει αρχίσει να λαμβάνει μέρος και τα πρώτα σημάδια μυικού διαχωρισμού θα κάνουν την εμφάνισή τους επάνω σου.

Στην τρίτη φάση ετοιμάσου να τα δώσεις όλα με 4 full circuit sets όπου θα εναλλάσσεις βάρη και αερόβιο. 4 εβδομάδες πόνου και ιδρώτα που θα κάψουν τα πάντα επάνω σου και θα αναδείξουν επιτέλους τους κοιλιακούς!

Η επιλογή φορτίου θα πρέπει καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος να βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα. Εδώ ίσως θα πρέπει να αφήσεις για λίγο τον εγωισμό κατά μέρους γιατί δεν μας ενδιαφέρει πλέον ο όγκος. Δουλεύουμε αντοχή και ταχυδύναμη, οπότε όλα τα σετ θα πρέπει να βγαίνουν άνετα μεν, εκρηκτικά δε.

Ιδανικά, μπορείς να εκτελέσεις αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής για γράμμωση σε 2+2 μέρες με μια ενδιάμεση για ξεκούραση π.χ. Δευτέρα & Τρίτη και μετά Πέμπτη & Παρασκευή.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 12 εβδομάδων
  • 4 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro = το τέλειο πακέτο

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.