fbpx

Total Slim Down: Πρόγραμμα αδυνατίσματος βαθμιαίας έντασης

4 εβδομαδιαίες προπονήσεις χωρισμένες σε πάνω και κάτω μέρους του σώματος για ορατά αποτελέσματα γράμμωσης και μυικής τόνωσης. Ένα εισαγωγικό πρόγραμμα κάψιμου λίπους 8 εβδομάδων ειδικά για γυναίκες.

Ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος για γυναίκες χωρίς μεγάλη εμπειρία στο χώρο της γυμναστικής που θέλουν ορατά αποτελέσματα γράμμωσης και μυικής τόνωσης. Και γι’ αυτό το λόγο θα τα πάρουμε όλα από την αρχή με μια εισαγωγική φάση 4 εβδομάδων και έπειτα μια πιο δυναμική για έξτρα ώθηση στην προσπάθεια αδυνατίσματος μας.

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Ολικό αδυνάτισμα σε όλο το σώμα
  • Ταυτόχρονη τόνωση όλου του μυικού συστήματος
  • Θα λάβεις τις βάσεις με απλές ασκήσεις γυμναστηρίου
  • Με μια μεθοδική, βαθμιαία προσέγγιση που θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως σχεδιάγραμμα για μελλοντικές προπονήσεις

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 εβδομαδιαίες προπονήσεις χωρισμένες σε πάνω και κάτω μέρους του σώματος. Δεν θα πάμε εδώ σε προπονήσεις full body γιατί είναι λίγο πιο εντατικές. Οι ασκήσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό το πρόγραμμα εκτελούνται κυρίως σε όργανα που βρίσκονται σε ένα τυπικό γυμναστήριο και δεν θα σε δυσκολέψουν καθόλου. Άλλωστε, σκοπός μας είναι το κάψιμο λίπους και σε αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε πρωτίστως.

Σε αυτό το πρόγραμμα αδυνατίσματος για γυναίκες θα ξεκινήσουμε με 4 εβδομάδες ασκήσεων μυικής προσαρμογής κρατώντας το αερόβιο σε βατά επίπεδα. Αυτό που θέλουμε στην πρώτη φάση είναι να ξυπνήσουμε το μεταβολισμό μας. Έπειτα, θα αλλάξουμε λίγο τις ασκήσεις για να προσθέσουμε λίγο έξτρα πρόκληση στους μυς μας και αρχίσουμε να μειώνουμε τα διαλείμματα μεταξύ των σετ ώστε να θέσουμε σε πλήρη λειτουργία τη διαδικασία λιποδιάλυσης. Επιπλέον θα δώσουμε και λίγο έξτρα ώθηση στο αερόβιό μας.

Η επιλογή κιλών είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και εξαρτάται από τα δικά σου επίπεδα δύναμης. Αυτό όμως που θέλουμε εδώ είναι να νιώθεις το βάρος σε κάθε επανάληψη και μην βάζεις πολύ λιγότερα από τεμπελία. Οι ασκήσεις να βγαίνουν άνετα μεν αλλά με δυναμικό τρόπο.

Ιδανικά, μπορείς να εκτελέσεις το πρόγραμμα σε 2+2 μέρες με μια ενδιάμεση για ξεκούραση π.χ. Δευτέρα & Τρίτη και μετά Πέμπτη & Παρασκευή.

Λόγω της εύπλαστης δομής του προγράμματος, μπορείς κάλλιστα να το επεκτείνεις για ακόμα 4 εβδομάδες ή περισσότερο μέχρι να φτάσεις τους στόχους σου, αυξάνοντας χρόνο στο ελλειπτικό ή αυξάνοντας ταχύτητα σε αυτό είτε μειώνοντας χρόνους μεταξύ των σετ ή όλα τα παραπάνω μαζί για έξτρα κάψιμο.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 8 εβδομάδων
  • 4 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε πακέτο!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.