fbpx

Upper Lower Burn: Μάξιμουμ γράμμωση με upper-lower κυκλική 4 ημερών

3 δυναμικές full body προπονήσεις ανά εβδομάδα σε ένα πρόγραμμα γράμμωσης και κάψιμου λίπους αυξανόμενης έντασης όπου ο χρόνος μεταξύ των σετ μικραίνει κοντά σε επίπεδα κυκλικής.

4 δυναμικές κυκλικές προπονήσεις χωρισμένες σε 2 ζεύγη για το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος με αερόβιο στο ενδιάμεσο για μάξιμουμ γράμμωση. Μια κυκλική προπόνηση για γράμμωση που θα σε κάνει κομμάτια σε μόλις 6 εβδομάδες!

Πρόγραμμα γυμναστικής στο κινητό ή τυπωμένο σε χαρτί

Πρόγραμμα γυμναστικής με εικονογραφημένες ασκήσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στο κινητό ή να το τυπώσεις σε χαρτί.

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 15,00€

Τι θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα

  • Άριστα αποτελέσματα σε κάψιμο λίπους και μυικό διαχωρισμό
  • Αύξηση του μεταβολισμού που θα σε κάνει να καις θερμίδες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας
  • Ιδανικό πρόγραμμα για όσους αναζητάνε ένα δυναμικό πρόγραμμα με γρήγορους ρυθμούς

Περιγραφή προγράμματος

Σε αυτό το πρόγραμμα χωρίζουμε την εβδομάδα σε 2 συν 2 προπονήσεις για το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος αντίστοιχα προστέθοντας αρκετή αερόβια ενδιάμεσα στις ασκήσεις για επιτάχυνση του μεταβολισμού. Αν μπορείς να διαθέσεις 4 ημέρες στο γυμναστήριο και αναζητάς γρήγορα αποτελέσματα σε κάψιμο λίπους και μυικό διαχωρισμό, τότε αυτή η Κυκλική προπόνηση για γράμμωση – σε συνδυασμό με ένα προσεγμένο θερμιδικό έλλειμμα στην κουζίνα πάντα – θα σου δώσει τα αποτελέσματα που θες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει καταρτιστεί επάνω στις αρχές τις circuit προπόνησης (κυκλική χωρίς κανένα διάλειμμα μεταξύ των ασκήσεων) και είναι σχεδιασμένο για άτομα που έχουν αναπτύξει ήδη μια καλή αντοχή και εξοικείωση με βασικές ασκήσεις και όργανα του γυμναστηρίου. Το πρόγραμμα δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ φύλων, είναι πολύ αποτελεσματικό τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Φυσικά, η επιλογή του φορτίου θα πρέπει να γίνει με βάση τα επίπεδα δύναμης του καθενός ώστε να μπορεί να εκτελεστεί το εύρος των επαναλήψεων που δίνονται δίχως να φτάνει σε καμία περίπτωση στην απόλυτη εξάντληση. Με λίγα λόγια, αν έχεις συνηθίσει να σηκώνεις πολλά, σε αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να κάνεις αρκετή έκπτωση ώστε να το εκτελέσεις σωστά και με ασφάλεια.

Δώσε επίσης εξίσου μεγάλη έμφαση και στο αερόβιο σκέλος της προπόνησης με τους χρόνους και που υποδεικνύονται, καθώς η σωστή εκτέλεσή του θα καθορίσει το ρυθμό καύσης του λίπους.

Ιδανικά, μπορείς να εκτελέσεις το πρόγραμμα σε 2+2 μέρες με μια ενδιάμεση για ξεκούραση π.χ. Δευτέρα & Τρίτη και μετά Πέμπτη & Παρασκευή.

Η τελευταία εβδομάδα του προγράμματος μπορεί να επαναληφθεί για 2 ακόμα εβδομάδες μόνο (όχι παραπάνω από 8 στο σύνολο). Το μόνο που θα χρειαστεί να βελτιώσεις μετά το πέρας της 6ης εβδομάδας είναι την ταχύτητα στο διάδρομο.

Τι θα λάβεις με την αγορά σου

  • 1 Πρόγραμμα σε μορφή pdf διάρκειας 4 εβδομάδων
  • 4 ημέρες προπόνησης με εικονογραφημένες ασκήσεις
  • Πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις
  • 1 δωρεάν Οδηγό Διατροφής σε μορφή pdf
  • 24/7 υποστήριξη μέσω email
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ MONO ΜΕ 15,00€
Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Fitpro; Διάβασε εδώ
Οδηγός Διατροφής

Bonus: Δωρεάν Οδηγός Διατροφής με κάθε αγορά προγράμματος Ensomati Fitpro

Μάθε τα βασικά στοιχεία κατασκευής μιας σωστής διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευκολότερα τους στόχους σου


fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε πακέτο!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Mealpro και διάλεξε το πρόγραμμα διατροφής που θα συνοδέψει την προπόνησή σου.


Άλλα προγράμματα γυμναστικής

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.