fbpx

Πρόγραμμα διατροφής Mealpro

Εκεί που όλες οι δίαιτες αποτυγχάνουν το Mealpro θριαμβεύει. Γιατί απλά το Ensomati Mealpro είναι η πιο σύγχρονη, η πιο μελετημένη, η πιο εύκολη διατροφή για αδυνάτισμα που υπάρχει εκεί έξω. Μάθε για τη δίαιτα που έχει λατρέψει όλη η Ελλάδα.

προγράμματα διατροφής mealpro

Ο απόλυτος έλεγχος της διατροφής σου, επιτέλους τώρα στα χέρια σου με:

8 εβδομαδιαία πλάνα διατροφής
36 υγιεινούς συνδυασμούς γευμάτων
Ανάλυση μακροθρεπτικών συστατικών σε κάθε γεύμα
Ιδανική ισοκατανομή ημερήσιας αναλογίας μακροθρεπτικών
Πλήρεις οδηγίες για την σωστή εκτέλεση κάθε προγράμματος


Μάθε σε τι διαφέρει το σύστημα Mealpro από τα υπόλοιπα πλάνα διατροφής εκεί έξω

Τα περισσότερα, αν όχι όλα πλάνα διατροφής εκεί έξω μετράνε μόνο θερμίδες. Δεν ενδιαφέρονται για τις μακροθρεπτικές αναλογίες που είναι το κλειδί για μια υγιεινή διατροφή με αποτέλεσμα να σε φορτώνουν με άσκοπους υδατάνθρακες.

Τα προγράμματα διατροφής Mealpro φέρνουν τις θερμίδες και τα μακροθρεπτικά σε έναν ιδανικό συνδυασμό, ο οποίος βελτιώνει την αθλητική απόδοση, αυξάνει τον μεταβολισμό, προωθεί την μυικότητα και ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας καθώς και κορεσμού σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και σε πολύ αυστηρό θερμιδικό έλλειμμα.

Τα περισσότερα, αν όχι όλα τα πλάνα διατροφής εκεί έξω σε βάζουν να μαγειρεύεις κάθε μέρα 2 και 3 διαφορετικά γεύματα. Αλήθεια τώρα, ποιος κάθεται να μαγειρεύει κάθε μέρα για τον εαυτό του και μετά να ξανα-μαγειρεύει για όλη την οικογένεια;

Τα προγράμματα διατροφής Mealpro έχουν καταρτιστεί με την πρακτικότητα κατά νου γιατί οι ζωές μας είναι το ίδιο πολυάσχολες με την δική σου. Έτσι διαθέτουν μόνο ένα σετ εναλλακτικών γευμάτων την εβδομάδα. Κανείς δεν μαγειρεύει ένα φαΐ μόνο για μια μέρα, άρα ούτε κι εσύ. Γι’ αυτό υπάρχουν τα τάπερ άλλωστε.

Τα περισσότερα, αν όχι όλα τα πλάνα διατροφής εκεί έξω έχουν τις λεγόμενες “μπάρες δημητριακών” ως Άγιο Δισκοπότηρο των ενδιάμεσων σνακ λες και έχουν καμιά σύμβαση με σούπερ μάρκετ.

Καμία συσκευασμένη τροφή δεν είναι καλή. Όλες περιέχουν συντηρητικά, τρανς λιπαρά και γλυκαντικές ουσίες όσο υγιεινές και να θέλουν να λέγονται. Τα προγράμματα διατροφής Mealpro διαθέτουν μόνο σνακ που θα φτιάξεις εσύ και θα φας. Μπορεί να “κόβει” λίγο από τον τομέα της ευκολίας, αλλά προσθέτει πολύ στον τομέα υγείας.

Ξεκίνα τώρα

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και βρες άμεσα το σωστό πλάνο διατροφής για τους στόχους σου.

Γιατί θα αγαπήσεις το Ensomati Mealpro

Tέλος στα τυφλά διατροφικά πλάνα.
 Τώρα θα ξέρεις ακριβώς τι τρως για τους στόχους σου.
 Τέλος στις μακροθρεπτικές ανισορροπίες.
Όλες οι εβδομάδες αθροίζουν στην ίδια αναλογία μακροθρεπτικών.
Τέλος στις εξωτικές & δυσεύρετες τροφές.
Απλά, οικεία, πρακτικά γεύματα που ξέρουμε όλοι.
Τέλος στις μαντεψιές και στο ζύγισμα με το μάτι.
Σωστή, υπολογισμένη, ακριβής διατροφή.
Τέλος στο καθημερινό μαγείρεμα.
Μαγειρεύεις μόνο 2 φορές την εβδομάδα και συνεχίζεις τη ζωή σου.

 

Επισκέψου την σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις αν έχεις απορίες σχετικά με τα προγράμματα διατροφής που παρέχουμε και τον τρόπο απόκτησής τους.

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.