fbpx

Mealpro Standard

Πάρε τον έλεγχο της διατροφής σου με ένα πρόγραμμα διατροφής που θα λατρέψεις σε κάθε σου βήμα. Απλά, υγιεινά, πρακτικά γεύματα για κάθε στόχο!

Θέτοντας το απόλυτο standard στην διατροφή για απώλεια βάρους, αλλά όχι μόνο. To Mealpro Standard είναι ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να πετύχεις όποιο στόχο έχεις θέσει, είτε αυτός είναι να χάσεις βάρος ή να βάλεις μυικά κιλά.

Το Mealpro Standard έχει σχεδιαστεί επάνω στη φιλοσοφία της καλύτερης διατροφής στον κόσμο, την μεσογειακή. Μια διατροφή τόσο οικεία στη χώρα μας, όσο και πανεύκολη στην προετοιμασία της. Συνδυάζοντας γευστικότητα και θρεπτικότητα, έχουμε δημιουργήσει το απόλυτο πλάνο διατροφής 8 εβδομάδων, με πάνω από 36 υγιεινούς συνδυασμούς γευμάτων, με ανάλυση μακροθρεπτικών σε κάθε γεύμα, σε ιδανική ημερήσια αναλογία πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών.

πρόγραμμα διατροφής mealpro standard

Πρόγραμμα διατροφής, για άνδρες και γυναίκες, με λεπτομερή καταγραφή μακροθρεπτικών, ειδικά σχεδιασμένο για αθλητική απόδοση, υγεία και ευεξία

ΚΑΝΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ MONO ΜΕ 20,00€

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα διατροφής Mealpro Standard

 8 εβδομαδιαία πλάνα διατροφής
 36 υγιεινούς συνδυασμούς γευμάτων
 Ανάλυση μακροθρεπτικών συστατικών σε κάθε γεύμα
 Ιδανική ισοκατανομή ημερήσιας αναλογίας μακροθρεπτικών
 Πλήρεις οδηγίες για την σωστή εκτέλεση κάθε προγράμματος

Σε τι ξεχωρίζει το πρόγραμμα διατροφής Mealpro Standard

Αν παρατήρησες πιο πάνω, δεν αναφέραμε πουθενά την λέξη «δίαιτα». Αυτό δεν είναι τυχαίο, διότι το Mealpro Standard έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι μια δίαιτα με τον κλασικό όρο που περιγράφει μια περιοριστική διατροφή.

Ο λόγος που αποτυγχάνουν οι περισσότερες δίαιτες είναι ότι αδιαφορούν για το αν το άτομο που θα τις ακολουθήσει, θα τις ευχαριστηθεί κιόλας. Aν είναι να τηρηθεί αυτή η δίαιτα θα πρέπει να περιλαμβάνει έναν πλήρη κατάλογο γευμάτων με ποικίλες τροφές, τόσο θρεπτικές όσο και εύγευστες.

Προκειμένου όμως ένα πρόγραμμα διατροφής να είναι πραγματικά επιτυχημένο, θα πρέπει να είναι και πρακτικό. Γι’ αυτό, τα γεύματα Mealpro έχουν επιλεγεί γίνει με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι τόσο οικεία στην μεσογειακή γευστική παλέτα, όσο και πρακτικά στην εκτέλεσή τους.

Με αυτόν τον τρόπο, το Ensomati Mealpro Standard καλύπτει τόσο το ζητούμενο θρεπτικότητας/γευστικότητας όσο και το δίπτυχο οικειότητας/πρακτικότητας σε ένα μοναδικό σύστημα διατροφής που θα χαρείς σε κάθε σου βήμα.

Κάτι παραπάνω από μια απλή δίαιτα. Ένα εργαλείο διατροφής

Το Mealpro όμως, το έχει πάει ένα επίπεδο παραπάνω και προσφέρει κάτι που δεν θα βρεις σε κανένα πρόγραμμα διατροφής: Τη λεπτομερή καταγραφή όλων των μακροθρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη) κάτω από κάθε γεύμα καθώς και τη συνολική καθημερινή αναλογία αυτών.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε όχι μόνο τη σωστή αναλογία μακροθρεπτικών κάθε εβδομάδας, αλλά και τη διατήρηση αυτής της αναλογίας στο σύνολο του προγράμματος αποφεύγοντας έτσι διακυμάνσεις και ανισότητες στην κατανομή τους. Έτσι θα γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τι ακριβώς περιλαμβάνει το πιάτο σου.

Ξεκίνα τώρα!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και βρες άμεσα το σωστό πλάνο διατροφής για τους στόχους σου.

Λόγοι που σε κάνουν να αγαπήσεις ξανά τη διατροφή σου!

Tέλος στα τυφλά διατροφικά πλάνα.
✔ Τώρα θα ξέρεις ακριβώς τι τρως για τους στόχους σου.
Τέλος στις μακροθρεπτικές ανισορροπίες.
Όλες οι εβδομάδες αθροίζουν στην ίδια αναλογία μακροθρεπτικών.
Τέλος στις εξωτικές & δυσεύρετες τροφές.
Απλά, οικεία, πρακτικά γεύματα που ξέρουμε όλοι.
Τέλος στις μαντεψιές και στο ζύγισμα με το μάτι.
Σωστή, υπολογισμένη, ακριβής διατροφή.
Τέλος στο καθημερινό μαγείρεμα.
Μαγειρεύεις μόνο 2 φορές την εβδομάδα και συνεχίζεις τη ζωή σου.

Έχεις ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τα προγράμματα Mealpro; Διάβασε εδώ
fitpro & mealpro

Fitpro + Mealpro πάνε πακέτο!

Γι’ αυτό κι εμείς προσφέρουμε 20% έκπτωση με κάθε συνδυαστική αγορά πλάνου διατροφής Mealpro και προγράμματος γυμναστικής Fitpro*. Ενίσχυσε την προσπάθειά σου με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής ειδικά σχεδιασμένο για τους δικούς σου στόχους. Μπες τώρα στο Ensomati Fitpro και διάλεξε το πρόγραμμα γυμναστικής που θα συνοδέψει τη διατροφή σου.


* Η έκπτωση υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Δεν συνδυάζεται με εποχικές προσφορές ή εκπτωτικά κουπόνια.

Προπονήσου στο σπίτι ή το γυμναστήριο με δεκάδες δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για κάθε στόχο
Όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις το σώμα που θες

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2021 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.