ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Συμβουλές και άρθρα διατροφικής γνώσης, αθλητικής διατροφής, διαιτών, συνταγών και συμπληρωμάτων

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
παλαιολιθική διατροφή
ΔΙΑΙΤΕΣ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παλαιολιθική Διατροφή: Φάτε όπως οι πρόγονοί σας!

Η παλαιολιθική διατροφή, πιο συχνά αναφερόμενη ως διατροφή Paleo ή δίαιτα των ανθρώπων των σπηλαίων, είναι μια σύγχρονη διατροφή που βασίζεται σε αυτά που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι πρόγονοί μας έτρωγαν για πάνω από δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Δείτε γιατί ίσως οι... παλιοί ξέραν καλύτερα.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Τι μας εμποδίζει να χάσουμε τα τελευταία κιλά περιττού λίπους στο σώμα μας

Τι μας εμποδίζει να χάσουμε τα τελευταία κιλά περιττού λίπους στο σώμα μας

Αυτό το άρθρο εξηγεί τι είναι το φαινόμενο που ονομάζεται Καθορισμένο Σημείο Βάρους και πως με μια σειρά λειτουργιών στο σώμα μας εμποδίζει όσο προχωράμε πιο βαθιά μέσα στη δίαιτα.
Είναι ανάγκη να κόψω τους υδατάνθρακες όταν βρίσκομαι σε γράμμωση;

Είναι ανάγκη να κόψω τους υδατάνθρακες όταν βρίσκομαι σε γράμμωση;

Ας δούμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους υδατάνθρακες ακόμα και σε φάση γράμμωσης με σωστή επιλογή και σωστό timing χωρίς να προβαίνουμε σε ακραίες διατροφικές αλλαγές.
Warrior diet – Η δίαιτα του πολεμιστή

Warrior diet – Η δίαιτα του πολεμιστή

Βασισμένη στις διατροφικές συνήθειες των πολεμιστών της αρχαιότητας, η Warrior Diet αποτελεί μια πρωτοποριακή αλλά και ταυτόχρονα απλή μέθοδο διατροφής
Πόσο θρεπτικό είναι το fast food;

Πόσο θρεπτικό είναι το fast food;

Το γρήγορο φαγητό είναι βολικό και φθηνό. Για τις μεγάλες οικογένειες, τους ανθρώπους εν κινήσει ή με περιορισμένα χρήματα, το γρήγορο φαγητό μπορεί να φανεί ως η ιδανικότερη διατροφική λύση. Ωστόσο, μια διατροφή που αποτελείται κυρίως από fast food στερείται πολλών απαραίτητων θρεπτικών ουσιών. Ας δούμε γιατί
Η διατροφική αξία του αβοκάντο

Η διατροφική αξία του αβοκάντο

To αβοκάντο είναι ένα φρούτο που προέρχεται από την κεντρική Αμερική και το Μεξικό. Καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια και χρησιμοποιείται όχι μόνο για κατανάλωση αλλά και για καταπολέμηση προβλημάτων υγείας και δερματοπαθειών. Ας δούμε τα ωφέλη του μοναδικού αυτού καρπού στην υγεία.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αντιφλεγμονώδη διατροφή

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αντιφλεγμονώδη διατροφή

Η αντιφλεγμονώδης διατροφή δεν είναι μια διατροφή με τη δημοφιλή έννοια αλλά ένας τρόπος επιλογής αντιφλεγμονώδων τροφίμων με βάση το πως μπορούν αυτές να βοηθήσουν το σώμα να διατηρήσει τη βέλτιστη υγεία του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κάνε το επόμενο βήμα στη γυμναστική σου

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι σωστά με ένα πρόγραμμα ειδικά για σένα

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2020 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.