ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Συμβουλές προπόνησης με βάρη, αερόβιας προπόνησης και άρθρα για πρόληψη και αθλητική αποκατάσταση

Επαναθεώρηση στην Προπόνηση χεριών

Μια πιο έξυπνη προσέγγιση στην προπόνηση χεριών

Μήπως κοιτάζοντας τα χέρια σας στον καθρέπτη παρατηρείτε πως δεν σημειώνουν την πρόοδο που επιθυμείτε όσο σκληρά και αν τα προπονείτε; Αναρωτιέστε τι έχετε κάνει λάθος ή αν έχετε παραλείψει κάτι; Η αλήθεια είναι πως όλα τα εργαλεία που χρειαζόσασταν ήταν μπροστά στα μάτια σας όλο αυτόν τον καιρό. Απλά το μόνο που θέλατε ήταν μια πιο έξυπνη προσέγγιση στην προπόνηση των χεριών. Ας μάθουμε πως!

Προπονείστε το υπόλοιπο σώμα σας με σύνθετες ασκήσεις

Πρώτα απ ‘όλα, αν θέλετε να δείτε τα μπράτσα σας να μεγαλώνουν, θα πρέπει να δυναμώσετε τα πόδια σας. Παράδοξο, όμως είναι ο μόνος τρόπος για το σώμα σας να απελευθερώσει αυξητική ορμόνη και ασκήσεις όπως τα βαθιά καθίσματα, οι άρσεις θανάτου και άλλες βαριές κινήσεις κάνουν ακριβώς αυτό. Ασκηθείτε σαν ένας powerlifter χρησιμοποιώντας μεγάλα βάρη. Θα πρέπει πάντα να αισθάνεστε πιασμένοι την επόμενη μέρα. Αυτό είναι κανόνας.

Βαριά μέρα

Δώστε τα χέρια σας μια “βαριά μέρα” κάθε εβδομάδα, όπου μπορείτε να τα εξαντλήσετε για μια ώρα με μπάρες και αλτήρες. Επιλέξτε περίπου 10 σετ για δικέφαλους και 12 σετ για τρικέφαλους, και εκτελέστε επαναλήψεις που θα κυμαίνονται από 6 έως 10 ανά σετ. Σηκώστε όσο βαριά μπορείτε, χωρίς όμως να χαλάτε τη φόρμα σας.

Χαλαρή μέρα

Αλλάξτε τα πράγματα μεταβαίνοντας σε μια “χαλαρή μέρα”, τρεις μέρες μετά την “βαριά” σας μέρα. Τώρα ήρθε η ώρα να ανεβάσετε σετ (περίπου 15 ανά μυϊκή ομάδα) και αφήστε τον αριθμό επαναλήψεων να κυμαίνεται από 10 έως 20 ανά σετ. Χρησιμοποιήστε καλώδια, αλτήρες, μηχανές, ακόμα και σκέτη μπάρα αν χρειαστεί. Τα χέρια σας θα πρέπει να έχουν πρηστεί πέρα κάθε φαντασίας και δεν θα είστε σε θέση να σηκώσετε ούτε το μπουκάλι του νερού.

Ποζάρετε!

Σφίξτε τα μπράτσα σας στον καθρέφτη (διακριτικά φυσικά), έως και 10 φορές την ημέρα! Αυτό θα τονώσει τις μυϊκές ίνες και να αναδείξει νέο σχήμα!

Τρώτε. Πολύ.

Να θυμάστε ότι για κάθε 5 κιλά που παίρνετε, προσθέτετε 5 ολόκληρα εκατοστά στην περιφέρεια των μπράτσων σας. Κάντε τον υπολογισμό και θα καταλάβετε πόσο πρέπει να ανεβείτε στη ζυγαριά για να αποκτήσετε τα ποντίκια που ονειρεύεστε! Καταλαβαίνετε λοιπόν, για να επιτύχετε αυτό το νούμερο που έχετε βάλει στο μυαλό σας απαιτείται πολλή τροφή – υψηλής διατροφικής αξίας. Φάτε όσο μπορείτε, λοιπόν, κάθε 3 ώρες, για ολόκληρη την περίοδο των 6 εβδομάδων.

Απαραίτητα συμπληρώματα

Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τρία συμπληρώματα για να ενίσετε την προπόνηση των χέριών κατά ένα μεγάλο ποσοστό: α) Κρεατίνη (για όγκο), β) ZMA (για αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης), και γ) ένα Νιτρικό Οξείδιο για ένταση στο γυμναστήριο.

Τώρα που τα ξέρετε όλα, δεν έχετε δικαιολογίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


5 έξυπνοι τρόποι για να αυξήσετε δύναμη σε χρόνο ρεκόρ

5 έξυπνοι τρόποι για να αυξήσετε δύναμη σε χρόνο ρεκόρ

5 πράγματα που θα πρέπει να κάνετε κάθε μέρα για να χτίζετε μύες

5 πράγματα που θα πρέπει να κάνετε κάθε μέρα για να χτίζετε μύες

15 χρυσές συμβουλές για καλύτερες πιέσεις πάγκου

15 χρυσές συμβουλές για καλύτερες πιέσεις πάγκου


 

Ασκήσεις για δικέφαλους, Για άνδρες, Για μυική ανάπτυξη

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο μηνιαίο newsletter του ensomati και λάβε προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά
για τους στόχους σου δωρεάν.


Copyright © 2012-2020 EnSomati - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα