Πιέσεις πάγκου με κλειστή λαβή

Πιέσεις τρικεφάλων στον πάγκο

Είδος άσκησης: Σύνθετη, πολυαρθρική
Κύρια μυική ομάδα: Τρικέφαλος
Εξοπλισμός: Ελεύθερα βάρη, μπάρα
Επίπεδο δυσκολίας: Μέτριο

  • Ξάπλωσε σε έναν οριζόντιο πάγκο με τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα. Βεβαιώσου ότι η πλάτη είναι εντελώς επίπεδη στον πάγκο, χωρίς να κάμπτεται η σπονδυλική στήλη.
  • Πιάσε την μπάρα με κανονική λαβή, με τα χέρια ελαφρώς στενότερα από το πλάτος των ώμων. Πιέστε προς τα πάνω χρησιμοποιώντας το στήθος και τους ώμους για να σηκώσεις την μπάρα.
  • Χαμήλωσε αργά προς το κέντρο του στήθους χρησιμοποιώντας τους τρικέφαλους. Κρατήστε για 1 δευτ.
  • Χωρίς να ταλαντεύεις το βάρος, πίεσε την μπάρα επάνω, ισιώνοντας τα χέρια και κλειδώνοντας τους αγκώνες. Κράτα για 1 δευτ.
  • Επανάλαβε

Μην κάνεις τη λαβή σου πάρα πολύ στενή, διότι περιορίζεις τη σταθερότητα της μπάρας η οποία μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Πιέσεις κατακλινή πάγκου με μπάρα

Πιέσεις κατακλινή πάγκου με μπάρα

Άρσεις ώμων με κάθετη έλξη

Άρσεις ώμων με κάθετη έλξη

Σκυφτή κωπηλατική με το ένα χέρι

Σκυφτή κωπηλατική με το ένα χέρι

Έλξεις τροχαλίας με κλειστή λαβή

Έλξεις τροχαλίας με κλειστή λαβή

Επικλινή pushups

Επικλινή pushups

Εκτάσεις ραχιαίων στο όργανο

Εκτάσεις ραχιαίων στο όργανο

Χτίσε μύες. Χάσε βάρος.

Εγγράψου στο εβδομαδιαίο newsletter του EnSomati και λάβε δωρεάν προγράμματα και συμβουλές προπόνησης ειδικά για τους στόχους σου.Copyright © 2012-2020 EnSomati - Όλα τα νομικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της EnSomati. Συμβουλευτείτε πάντα τον προσωπικό σας ιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως ιατρική συμβουλή ή ως αντικατάσταση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας.